Crazy Days – experienta personala

Nu cred ca mai este o noutate pentru nimeni ca incepand din 26 martie eMAG a lansat o campanie numita sugestiv Crazy Days.

Eu am pus ochii pe acest laptop Dell N5110 si am facut cererea pentru emiterea unui voucher ProfitShare corespunzator achizitionarii acestui laptop (2.640 lei).

Produsul aparea ca fiind in stoc dar in aproximativ 2 ore vad ca apare stoc limitat (maxim 3 bucati). Sun la eMAG si aflu ca mai sunt 2 bucati in show-room-uri la Craiova, respectiv Constanta.

Eram cu sufletul la gura asteptand emiterea voucher-ului ProfitShare dar… n-a fost sa fie: pana mi s-a raspuns stocul era deja epuizat!

Astazi de dimineata, pregatit sa vad care va fi oferta zilei, raman socat: produsul aparea ca fiind pe stoc…

Nu ma grabesc sa trag concluzii sau sa-i acuz pe cei de la eMAG de ceva deoarece presupun ca stocurile de produse alocate promotiei Crazy Days sunt diferite de stocurile reale.

Dar imi vine sa-mi bag unghiile in gat ca am ratat un laptop de nota 10, la un pret… care nu lasa loc de comentarii!

Update 28 martie 2012: Reducerea oferita de promotie nu este cumulabila cu Carduri Cadou eMAG. Adica, nu mai merge sa-ti folosesti banii din afilierea ProfitShare… Voucherele cadou de la ProfitShare pot fi utilizate in campania Crazy Days, spun oficialii eMAG.