Criza de personal sau personal eficient ?

Astazi am mers cu nevasta mea sa-si faca niste analize la un laborator de analize medicale la recomandarea cuiva.

Trecand cu vederea faptul ca desi firma in cauza ofera servicii medicale private si ca punctul de lucru este intr-un apartament cu 3-4 camere de la etajul unui bloc construit inainte de ’89, am fost surprins ca in cele 15-30 de minute cat am fost acolo n-am vazut nici picior de personal in afara de fatuca de la receptie care se ocupa si de recoltari si apoi de introducerea datelor in calculator.

In fata noastra era la rand doar o singura persoana, nu stiu daca lumea nu se inghesuie pentru simplul motiv ca oamenii isi selecteaza clientii sau pentru faptul ca tarifele sunt putin mai mari decat la alte laboratoare de analize medicale.

Si inca nu-mi pot scoate din minte imaginea asistentei medicale care tinea loc si de receptionera si se ocupa intr-un cabinet medical alaturat de recoltarea probelor biologice. O fi criza de personal sau pur si simplu patronul vrea ca personalul angajat sa fie eficient ? Sau poate o fi o afacere de familie… doar ca desi pana acum n-am apelat la serviciile lor acest laborator medical exista pe piata brasoveana de cel putin 10 ani…

Data viitoare, oricat de amabil s-a purtat singurul angajat vizibil, o sa am grija sa merg pentru analize medicale, acolo unde se sta la coada si personalul medical misuna prin cabinete si pe holuri…

2 comentarii la „Criza de personal sau personal eficient ?”

  1. Eu cred ca acolo se face doar recoltarea probelor. Ulterior acestea sunt trimise la un laborator autorizat pentru a fi analizate.

Comentariile sunt închise.