Cu nasul Geoana la psihiatru

De vreo cateva zile asist amuzat la evolutia omului si politicianului Mircea Geoana care dupa toate aparentele nu-si dezminte apelativul de prostanac cu care l-a cadorisit tatuca Iliescu.

Blogosfera romaneasca, mass-media nationala si internationala au un numitor comun in aceste zile: flacara violeta… sau violet flame in limba lui Shakespeare care a trasformat cu o simpla miscare de bagheta un monstru sacru al politicii romanesti intr-un cadavru ambulant.

Toata povestea a plecat de la un oarecare Hrebenciuc, seful campaniei electorale a lui Mircea Geoana la alegerile prezidentiale de anul trecut, care prins cu mata in sac pentru esecul suferit de PSD a aruncat-o in curtea vecinilor care se ocupa cu distilarea alcoolului servit la bufetul parlamentului si care arde cu flacara violeta atunci cand iese pe nas, pe ochi si pe urechi politicienilor turmentati…

Ciudat si parca nu prea e faptul ca Mircea Geoana nefiind in stare sa-si asume esecul a dat-o din vals in tango sustinand si el ca toate relele care i se intampla sunt datorate vraciului sef, Traian Basescu, care ajutat de flacara violeta l-a exorcizat pe contra-canditaul sau incat acesta s-a transormat intr-o leguma numai buna de pus la murat.

Din cauza flacarii violete Geoana este ferm convins ca a pierdut alegerile prezidentiale. Eu personal n-as fi asa de sigur insa imi este destul de clar ca din cauza acestei aberatii intelectuale Mircea Geoana va pierde sefia PSD, sefia Senatului si, desi acum pare sa-i sustina nebunia, o va pierde si pe sotia sa Violeta Mihaela.

Dar primul lucru pe care l-a pierdut de mult a fost credibilitatea sa ca politician, se intampla tot cu ocazia unei campanii electorale cand promitea ca un prostanac zeci de mii de euro romanilor care se intorc la vatra stramoseasca.

Acum si-a mai pierdut si prestanta pe care o avea ca politician si cred ca nu va trece multa vreme pana isi va pierde si capul… si va fi nevoie sa mergem cu nasul Geoana la psihiatru.

Iar ceea ce se intampla trebuie sa ne re-aminteasca ca De la sublim la ridicol nu este decat un pas !

7 comentarii la „Cu nasul Geoana la psihiatru”

  1. Cred ca pana la urma a fost doar o noua galusca pe care Geoana a inghitit-o pe nerasuflate. Congresul ce va urma in PSD are o miza suficient de mare incat sa existe motive in plus de discreditare a actualului lider PSD.

    • Indiferent ce-ar fi fost e jenant si de neinteles pentru cineva care dorea sa ajunga presedintele Romaniei pentru urmatorii 5 ani. Si stau serios sa ma gandesc daca e o diferenta mare intre M.D. Geoana si C.V. Tutor ?!

  2. De acum incolo daca un elev va mai lua o nota proasta la matematica, va da vina pe flacara ! Cum tata nu stii de flacara? Ea este de vina! Mi-a stricat karma si m-a lasat fara energie!

  3. Jenant. Ne face de ras  si in presa internationala. ” Cum  nu vii tu, Tepes Doamne[…] ?”

Comentariile sunt închise.