Cum sa furi un milion… ?!

In orasul de vis Brasov s-a intamplat minunea: 1.000.000 (un milion) de lei dupa unii (de euro dupa altii care alearga dupa audienta cu orice pret) au disparut din conturile de economii a zeci de brasoveni care pastrau banii albi pentru zile negre (sau poate invers, bani negri pentru zile albe) la Credit Europe Bank.

Cel mai mare prejudiciu pare a fi de 70.000 de euro (eu daca as avea banii astia mi-as cumpara 2 apartamente, le-as inchiria cu cel putin 150 euro pe luna si as castiga mai mult decat dobanda oferita de banca).

Vinovata se prespune a fi o angajata a bancii care a indraznit sa-si bage nasul in borcanul cu miere, aflata momentan in concediu. Destul de convenabil, nu ? Daca nu e doar un tap ispasitor, atunci fie are complici, fie este destul de proasta ca sa faca asa ceva.

OPC a amendat banca cu 50.000 lei si a somat-o sa returneze banii celor pagubiti in termen de 15 zile. Banca desfasoara o ancheta interna si… cel mai probabil in zilele urmatoare se va confrunta cu o criza in ceea ce priveste lichiditatile, multi din cei care au bani la Credit Europe Bank preferand sa-si retraga economiile.

4 comentarii la „Cum sa furi un milion… ?!”

  1. wtf!!!! Si chiar nu a observat nimeni??? Angajata banuiesc ca este in concediu intr-o tara cu care Romania nu are acord de extradare, nu? 😀 😀 😀

  2. Eu sincer nu o inteleg pe respectiva care a decurs la asa ceva… ori a avut un moment de ratacire, ori a fost incredibil de proasta. Nici macar la fraude nu suntem capabili sa fim inventivi?!

    • Eu cred c-a fost curata nebunie, s-a gandit femeia ca au scapat cei cu BIR-ul, a scapat Vantu… ea de ce n-ar scapa…

Comentariile sunt închise.