Cum se fac bani din blog?

Articolul de fata n-are nici o treaba cu titlul asa ca puteti sa nu cititi mai departe daca vreti sa stiti cum se fac bani din blog? Insa daca v-am trezit curiozitatea puteti citi mai departe:

Capital, un saptamanal economic pe care-l citeam in varianta tiparita pe vremea studentiei, este consecvent in ceea ce priveste seo spam-ul sau cum spunea un amic din blogosfera nu e zi in care editia online a revistei/ziarului Capital sa nu fie prinsa La furt de trafic cu titlul.

Uitati-va si voi la articolul Bloggingul este un fel de jurnalism dus la extrem si o sa vedeti ca URL-ul este scris astfel incat sa pacaleasca motoarele de cautare si in mod indirect sa pacaleasca bloggerii naivi. Nu discut despre calitatea informatiei din articol care tinde asimptotic spre zero.

Asadar cum se fac bani din blog? Prin seo spam? Se pare ca o jumatate de raspuns este DA, insa despre aceasta va voi vorbi intr-un articol viitor.

5 comentarii la „Cum se fac bani din blog?”

  1. Eu am sters Capital din lista tocmai din acest motiv. Din 10 click-uri doar la unul singur am gasit informatii conform titlului. Pentru mine, Capital a devenit un simplu tantar in mediul online.

    • Eu nu-l mai citesc de mult, sunt doar abonat la newsletter si-mi pot da seama dintr-o privire daca ceva merita citit pe site.

  2. Lasa, ca macar la tine si URL-ul si titlul se potrivesc. Este o mizerie cefac indivizii aia. Cred ca fac o reclamatie de spam, asa ca sa ii trollez putin :))))

Comentariile sunt închise.