Cumpar coduri www.firstforward.ro

Probabil citind titlul articolului veti fi gandit ca am luat-o pe aratura… asa ca permiteti-mi sa va dezvalui o descoperire facuta in aceasta perioada vis-a-vis de promotia Kent www.firstforward.ro.

Sa purcedem asadar la drum: ma intreaba un amic la un moment dat de ce nu particip la concursuri de genul acesta ca premiile sunt mult prea tentante ca sa nu incerci ? Raspunsul a venit cat se poate de natural: nu fumez… iar aceste concursuri sunt dedicate celor care stau toata ziua si trag din tigara.

Am crezut ca discutia se va incheia dar ea era abia la inceput, aveam sa aflu ca poti participa la astfel de concursuri fara sa tragi macar un singur fum din vreo tigara. Ba mai mult, daca esti dispus sa investesti ceva bani, sansele de a castiga premii de genul masina, apartament, vacanta in Ibiza sau mari sume de bani, cresc semnificativ.

Cum sa faci asa ceva ?! Dupa ce veti citi ce-am aflat o sa vedeti ca e foarte simplu, dar ramane de vazut cat de mult te poti cobora pentru un premiu indiferent de valoarea sa:
– poti incepe sa te milogesti la rude, prieteni sau colegi sa-ti doneze cartonasele cu codurile de participare;
– poti sa le culegi pe cele aruncate pe strada, prin parcuri, la iarba verde sau prin alte gunoaie;
– poti sa-ti faci veacul prin baruri sperand ca vei aduna destule cartonase pentru marele premiu;

Sau poti sa le cumperi, asa face amicul din povestea noastra care pana acum a castigat folosind aceasta metoda masina, mii de euro, excursii, televizoare lcd, laptopuri, s.a.m.d. Cat plateste pentru un cartononas depinde de la om la om: cel mai mult a platit 1 leu pentru un cartonas, dar in general cu o bere (2 lei) face rost de 5 – 10 cartonase.

Culmea e, desi pare greu de crezut, din aceasta traieste fiind somer de ani de zile… si din cate se poate vedea o duce mult mai bine decat cei care muncesc cate 8-10 ore pe zi… ceea ce castiga vinde si nu duce lipsa de clienti pentru ca ofera lucruri de calitate cu certificat de garantie la preturi mult mai bune decat in magazine.

Asadar, urmati-i exemplu dar aveti grija ca se ascute concurenta si s-ar putea sa dati cu totii faliment…

8 comentarii la „Cumpar coduri www.firstforward.ro”

  1. Nu sunt fumator si nu stiu exact datele promotiei, dar poti castiga atat de multe premii de unul singur? Adica nu isi dau si ei seama ca se intampla ceva necurat la mijloc? Nu poate un om fuma atata :))

    • La promotia de fata limita este de maxim 20 de coduri introduse pe zi… ori e la mintea cocosului ca nimeni nu fumeaza atat de mult… oricum organizatorilor nu prea le pasa cine si cum castiga cat timp vanzarile sunt pe val…

  2. Interesanta initiativa dar nu prea inteleg de ce fumatorii nu participa ei direct la concurs si prefera sa dea cartonasele pe 2 lei, la propriu. 🙂

  3. Bun, eu sunt fumator de 4 ani si am participat o singura data la un concurs de genul asta facut de Pall Mall. Am cumparat o gramada de cartonase de la femeia de serviciu care le strangea de prin gunoaie, am pus si eu de la mine + de la prieteni si am castigat :)) EXPERIENTA. Insa, am facut acelasi lucru si cu capacele de Cola, la fel, cumparate, stranse, etc. si am castigat un telefon mobil si un frigider – era odata. Acum m-am lasat de d-astea. 🙂

  4. Nu participa pentru ca altadata nu au castigat nimic. Sunt demoralizati si creste inima in ei cand gasesc cate un asa zis prost care cumpara cartoanele alea ce nu valoreaza nimic. Multi fumatori socotesc banii in tigari sau beri. Asa ca daca lor le dai de-o tigara, doua sunt mai castigati.

Comentariile sunt închise.