Dacia City – zvon sau realitate ?

Umbla vorba prin targ, adica prin revistele auto de specialitate straine, cum ca Dacia ar pregati o masina de oras cu motor de 1,2 litri botezata Dacia City.

Se spune/presupune ca va avea 4 locuri, in jur de 3,5 metri lungime, un consum urban sub 2 litri/100 km si… cireasa de pe tort… mult promisul pret de maxim 5.000 de euro.

Noua masina, ce se doreste a vrea de clasa mini, va fi de fapt o struto-camila care preia concepte si componente de la modelele deja existente. Astfel am toate sansele sa o confund cu vreo surata de unde s-a inspirat asa cum am patit cu Dacia Duster pe care am confundat-o cu nu stiu ce model de Nissan.

Ce va iesi pana la urma o sa aflam cand vor exista informatii oficiale. Pana acum inca stau in dubii daca sa cred ca e doar un zvon sau Dacia City va deveni realitate.

3 comentarii la „Dacia City – zvon sau realitate ?”

  1. 2 litri in oras nu are cum. Stiu ca Lupo BlueMotion de ma VW consuma ceva de genu 3,2 la drum intins ceea ce e spectaculos. Asta in conditiile in care vorbim de un diesel si de o firma care investeste zeci paote sute de milioane de EUR in cercetare anual!

  2. Pentru mine Dusterul e un Sandero mai mare… Spun asta din perspectiva unui deţinător de Sandero. Locul interior in Duster nu e mai mare decât in Logan/Sandero (aste două fiind identice ca mărime).

    • Eu l-am confundat cu un Nissan 🙂 Pe dinafara seamanau ca doua picaturi de apa… cat priveste asemanarile de care vorbesti mi se par firesti, toate modelele fiind dezvoltate pe o platforma comuna…

Comentariile sunt închise.