De la vis la realitate nu este decat un pas

In articolul Paper Book Cameleon din finala Blogwars 2011 visam cu ochii deschisi incercand sa-mi imaginez cum va arata laptopul peste 10 ani:

Asa ca in ipoteza ca legea lui Moore isi va atinge limitele peste 10 ani devenind perimata ma vad nevoit sa-mi imaginez laptopul viitorului, impreuna cu voi cei care lecturati acest articol, astfel: imaginati-va un laptop in genul unei coli de hartie de format A3 (297 mm × 420 mm), la fel de greu si la fel de subtire ca si o coala de hartie de dimensiunile respective.


Astazi am citit ca LG revolutioneaza lumea ebooks: primul e-paper display flexibil:

LG Display a anuntat astazi intrarea in productie a primului e-paper display flexibil din lume.

Display-ul EPD, cu o dimensiune de 6 inci, ofera utilizatorilor o experienta de citit foarte asemanatoare cu cea a cartilor clasice: cu o grosime asemanatoare cu cea a unei protectii de telefon mobil, putand fi indoit pana la 40 de grade (din centrul display-ului).

Dimensiunile EPD-ului LG sunt uimitoare: 0.7 milimetri grosime si 14 grame. Totodata, au un grad ridicat de rezistenta: impactul cu solul de la 1.5 metri nu a avut niciun efect negativ asupra device-ului.

Primele produse cu display EPD LG vor fi lansate in Europa in luna aprilie.

Ce-mi spune mie, personal, aceasta informatie? Ca de la vis la realitate nu mai este decat un singur pas si ca sunt sanse mari ca Paper Book Cameleon sa ajunga pe piata mai repede decat 2021.

3 comentarii la „De la vis la realitate nu este decat un pas”

  1. Atata timp cat tindem spre dezvoltare si avansare in domeniul tehnologiei,trebuie sa ne asteptam la orice…asa incat visele sa ne devina realitate!

  2. Deja vad ca in doi se lanseaza Google Eye si in cativa ani va deveni ca un telefon mobil, dar totusi trebuie sa ne adaptam la o lume care este in continua evolutie.

Comentariile sunt închise.