Departe de lumea dezlantuita

De cand s-a nascut Teodor am renuntat complet la televizor, iar cand spun complet inseamna ca a iesit complet din decor pentru a nu fi o sursa de ispite careia sa nu-i poti rezista.

Credeti-ma ca nici nu-i simt lipsa si ma simt extraordinar de bine departe de lumea dezlantuita. Si in ciuda acestei decizii, radicale pentru unii, nu pot spune ca sunt neinformat internetul oferindu-mi suficiente stiri cat sa pot dormi linistit fara sa fie nevoie ca in fiecare dimineata sa deschid mai stiu eu ce site de stiri.

Asa am aflat astazi de dimineata despre frustrarile legate de rezultatele concursului de le ProTV – Romanii au talent – si personal consider aceasta inca o dovada ca renuntarea la televizor a fost o alegere inteleapta.

Personal imi este indiferent cat de talentati suntem ca natie si nu ma incalzeste cu nimic un show televizat cat timp tara e in regim de avarie iar noi vrem sa avem parte doar de circ. Caci pentru avea paine si circ cum spunea cineva acum cateva secole in urma, trebuie sa ne ridicam fundul din fata televizoarelor si sa punem osul la munca.

2 comentarii la „Departe de lumea dezlantuita”

Comentariile sunt închise.