eMag devine si librarie online

Asa cum era de asteptat iata ca eMag devine si furnizor de carte: incepand de astazi pe rafturile eMag pot fi gasite peste 20.000 de titluri de carti din diverse domenii.

Ba mai mult, pentru a sarbatori cum se cuvine aceasta initiativa puteti cumpara pana pe 15 iunie 2011 orice carte va doriti cu o reducere de 20%. Grabiti-va, deja vad o gramada de titluri cu mentiunea: stoc epuizat.

Si aceasta nu este tot, prin programul ProfitShare orice carte va aduce un castig de 8% daca sunteti afiliati acestui program de afiliere al eMag.

Interesant de urmarit cum vor reactiona librariile online traditionale in ceea ce priveste politica de discount sau daca cea mai mare librarie online din Romania (Librarie.net) va fi achizitionata de catre actionarul majoritar al eMag.

7 comentarii la „eMag devine si librarie online”

  1. Si ce crezi, ceea ce ma intereseaza si pe mine, IT&C si cele doua raioane de inginerie nu redirijeaza corect. M-au dezamagit si in trecut, dar acum … de 2 ori mai mult pentru ca la ora asta nu ma pot uita sa-mi iau si eu ceva carti care imi convin.

  2. Nu merge cu nimic. Faza e ca au facut redirectarea nasol. Ca m-am gandit si eu ca omul si am incercat mai multe variante. Cam pana acum asa. 🙂

    • Cristi cred ca ai o problema la tine… eu am intrat pe categoria carti si subcategoria IT & C si nu-mi directeaza auirea… Update: am intrat si pe un titlu de carte si este 100% OK

Comentariile sunt închise.