Evrika ! Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga totul se transforma

Ieri va vorbeam in articolul In tara lui Papura Voda: majorarea salariului minim pe economie cu 25% de la 1 ianuarie 2010 despre visurile halucinante ale unui ministru PSD-ist in persoana lui Marian Sarbu care vrea sa ne convinga sa credem ca de la 1 ianuarie 2010 salariul minim pe economie va fi majorat cu 25%. Dar dupa cum stiti drumul spre iad e pavat cu intentii bune, vin alegerile prezidentiale si PSD-ul vrea cu orice pret carma tarii.

Astazi am aflat cateva chestii noi care au facut putina lumina in acest caz: prin legea unica de salarizare a bugetarilor pentru care guvernul doreste sa-si asume raspunderea in fata parlamentului la inceputul lunii septembrie (adica legea trece ca gasca prin apa fiind aprobata fara nici un fel de dezbateri) este propusa o miscorare in medie cu 25% a salariilor bugetarilor.

Ce face ministrul muncii Marian Sarbu venind cu declaratii de genul celor de mai sus nu e altceva decat un fel de a da cu o mana si a lua cu doua maini. De ce spun aceasta ? Pentru ca o reducere cu 25% a salariului minim actual pe economie inseamna ca in loc de 600 lei va deveni 450 lei dupa ce guvernul isi asuma raspunderea pentru legea unica de salarizare, iar daca de la 1 ianuarie 2010 majorezi salariul de 450 lei cu 25% ajungi la un salariu minim pe economie de 562,5 lei, adica mult mai putin decat era inainte de aceasta inginerie politica.

Zarurile inca n-au fost aruncate asa ca aveti grija cu cine votati in toamna… caci primii si singurii care pierd suntem noi electoratul…

2 comentarii la „Evrika ! Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga totul se transforma”

Comentariile sunt închise.