Experience Tomorrow

Update: Experience Tomorrow revine din 19 noiembrie 2012

Experience Tomorrow este o noua campanie de promovare Kent care pune la bataie 50 de laptopuri MacBook Air, 50 iPad-uri 3 si 50 de iPhone-uri 4S, alaturi de marele premiu in valoare de 150.000 de euro – premiu care inseamna o excursie cu un avion privat catre 2 destinatii: Suedia si Las Vegas pentru castigator si 3 prieteni.

Tentant nu? Cel putin la prima vedere doar ca din perspectiva mea lucrurile nu stau de loc asa…

Nu sunt fumator, asa ca Experience Tomorrow nu ma tenteaza decat prin prisma site-ului de concursuri unde promovez campania celor de la Kent.

Insa un scurt exercitiu de aritmetica ma face sa cred ca poti castiga garantat oricare din cele 3 tipuri de premii lasandu-te de fumat: la un pret de 10 lei/pachetul de tigari Kent (nu stiu cat costa e doar un pret minim), gandindu-ma ca sunt persoane care cumpara in fiecare zi tigari, lasandu-se de fumat ar castiga de 2 ori. O data in privinta sanatatii si a doua oara economisind cel putin 3.650 lei care ar ajunge garantat pentru un iPhone sau iPad si probabil si pentru un MacBook Air deoarece in mod cert un pachet de Kent nu costa doar 10 lei.

Asa ca Experience Tommorow ar trebui sa se traduca mot-a-mot si sa se puna in aplicare renuntandu-se la fumat: ar fi o experienta nemaipomenita pentru ziua de maine…

2 comentarii la „Experience Tomorrow”

  1. Calcul bestial si corect! Totusi, in calitate de ex-fumator, pot spune ca am ceva timp de cand m-am lasat de fumat (februarie 2011), dar nu prea am reusit sa agonisesc banii de pe tigari, acestia gasindu-si „gaura” in altceva.

    Bine, de 6 luni avem si bebele care necesita un buget impresionant la care nu m-as fi gandit niciodata, mai ales cand auzeam batraniii cum zic ca un copil e greu de crescut. Nu e greu, de fapt e :), dar e atat de frumos incat nu-ti mai pasa de alte aspecte. Asta a fost o pararela care n-are legatura cu articolul si imi cer scuze, dar nu m-am putut abtine :).

    • Sa vezi cand mai creste si o rupe la fuga… atunci e si mai frumos… dar degeaba iti spun altii caci pana nu descoperi singur nu simti cat de frumos e sa fii parinte…

Comentariile sunt închise.