Extragere numerar din contul personal: BRD phising

Cineva vrea sa cred ca sunt client BRD si ca altcineva a incercat sa foloseasca cardul meu:

Stimate client,

Vineri, 18 Decembrie 2009, din contul dumneavoastra s-a incercat o extragere de numerar la ATM-ul

Agentiei BRD din Sectorul 2(adresa:Soseaua Iancului, Nr. 2), in valoare de 400 RON.

Datorita sistemelor noastre de securitate, BRD nu a autorizat tranzactia.

Ca masura de siguranta am suspendat contul dumneavoastra BRD-NET.

Pentru a debloca/verifica contul, va rugam sa intrati pe pagina BRD-NET si sa

introduceti corect datele necesare autentificarii.

12 comentarii la „Extragere numerar din contul personal: BRD phising”

  1. Si bineinteles aveai un link catre un site pishing. Am primit si eu un mail de genul acum ceva timp, dar demult s-au racit relatiile intre mine si BRD. Am ramas doar cu un cont deschis la ei pe care urmeaza sa-l inchid si sa scap definitiv. ING sunt cei mai tari.

  2. Pai daca nu au inca token pentru coduri e cam trist… cu toate ca ma indoiesc. Cred ca mai degraba astia cu phishingul cer numarul de card si alea 4 cifre de pe spate necesare platilor online, dar nu stiu cine mai e asa de credul sa ofere informatiile astea pe net.

  3. Ei acuma si tu! Pai sigur ca ai cont la BRD, doar unde sa-ti incasezi miliardele facute din blogging. Acum lasand gluma la o parte, astia chiar cred ca mai agata pe careva cu prostii d’astea? Deja is fumate rau de tot. Da’ rau!

  4. Catalin, din cate stiu eu doar ING are token sau cel putin asta era situatia prin vara. Stiu ca un client la o alta banca decat ING (posibil BRD dar nu imi aduc aminte bine) a fost foarte mirat cand am pomenit de tokenul meu. Habar n-avea despre ce vorbesc.

    • Nu sunt usa de biserica… de pensia facultativa care in loc sa creasca a scazut fata de suma depusa initial din cauza comisioanelor mai mari decat randamentul fondului de pensii ? Dar de cardul gratuit care de fapt nu e gratuit ci e plin de comisioane ? Dar de dobanda care de fapt nu exista decat sub o steluta ?! Si lista poate continua…

Comentariile sunt închise.