First Forward Future – www.firstforward.ro

First Forward Future este o campanie promotionale destinata consumatorilor de Kent pe care am listat-o deja pe site-ul de concursuri.

Iar articolul de fata este un experiment SEO, un experiment putin mai intunecat prin care vreau sa verific ipoteza cum ca unele site-uri fructifica viciile utilizatorilor facand in mod mai mult sau mai putin constient seo spam: atrag vizitatorii prin intermediul Google dar ceea ce li se ofera vizitatorilor nu este ceea ce acestia se asteapta sa gaseasca pe site.

Ultima gaselnita in materie de seo spam e tocmai promotia de mai sus gazduita la adresa www.firstforward.ro, care dupa toate aparentele suscita un interes deosebit pentru consumatorii Kent. Interesant e faptul (si nu e un caz singular) ca desi cunosc adresa web a promotiei www.firstforward.ro, utilizatorii nu tasteaza adresa direct ci tasteaza in Google www.firstforward.ro

Iar site-urile care exploteaza aceasta slabiciune a utilizatorului au in aceasta perioada o crestere spectaculoasa de trafic. Daca nu ma credeti pe cuvant va invit sa va alaturati acestui experiment SEO: nu trebuie sa faceti altceva decat sa scrieti un articol pe blogul vostru legat de aceasta promotie si sa folositi cuvantul magic www.firstforward.ro.

Rezultatele nu vor intarzia sa apara: o crestere temporara de trafic cuprinsa intre 25% – 500% fata de media zilnica de dinaintea scrierii articolului buclucas si diluarea rezultatelor la cautarea cu google a www.firstforward.ro

Comentariile sunt închise.