Foame de bani in blogosfera

Am ajuns sa o vad si pe aceasta: Iuda Blogosfereanul se vinde pentru 30 de arginti promovand sisteme piramidale de prostit omul de rand.

Bloggeri din A-List, formatorii de opinie, se prostitueaza pentru un pumn de bani. Nu conteaza ca nimeni, sau aproape nimeni, nu mai crede ca poti avea o masina Volkswagen Golf 6 cu 1 euro. Nu conteaza ca publicul tau nu gusta asa ceva, nu conteaza ca totul e o teapa imensa, ceea ce conteaza esti doar tu bloggerul care ai fi in stare sa mananci de la tomberon daca stii ca aceasta iti aduce ceva maruntis.

E trist ceea ce se intampla, mai ales dupa ce ne-am batut cu pumnul in piept vorbind de principii… dar pentru bani ce nu face omul ?! Isi vinde mama, sotia sau chiar fiica pentru a face cea mai veche meserie din lume daca aceasta aduce bani.

In concluzie e foame de bani in blogosfera, in A-Blogosfera, asa ca sa nu fiti surprinsi daca bloggerii din A-List o sa va recomande intr-o zi intr-un advertorial franghie si sapun…

PS: Incep sa-l prefer pe Mircea Badea dintr-un anumit punct de vedere, macar el este imaginea brandului Toyota.

6 comentarii la „Foame de bani in blogosfera”

 1. true…as I said before. From romanian blogging you gain a lot of…”experience”

  …a si bani de un suc la un tweetmeet 😀

 2. Prin faptul ca Cristian China (chinezu.eu) ii promoveaza si este implicat (prin contract, nu printr-un post trantit ca si cei de care vrobeai tu), inclin sa cred ca nu se incearca o teapa de genul pretbomba.ro.
  Nu cred ca s-ar preta la asa ceva tocmai el, pentru ca are o imagine (foarte) buna pe care n-ar fi nebun sa si-o strice cu atata usurinta.
  Schemele astea piramidale pot aduce un foarte mare profit organizatorilor chiar si cand is pe bune (cand sunt tepe aduc profit pe termen scurt si atat).
  Eu am participat la testarea site-ului cand era in private beta si am si pus mana pe un mic premiulet (e drept ca n-a fost o masina, ci o macheta de masina…). Asta nu garanteaza in vreun fel corectitudinea lor viitoare, dar vom vedea.

  • Nu fi atat de sigur ca nu e o mare gargara… e un altfel de 6/49 sau Super Bingo Metropolis care se desfasoara la nivel online… Si sa n-am eu gura spurcata daca spun ca nu va prinde Revelionul si ca va da obstescul sfarsit afacerea…

Comentariile sunt închise.