Fraudarea alegerilor a avut loc in online

Nu, nu a inebunit lupul si nici nu sunt adeptul teoriei conspiratiei doar ca unii dintre sustinatorii candidatilor la presedintie sunt atat de inversunati incat au impresia ca un simplu joc online cum este Presedintele Meu are vreo relevanta in viata de zi cu zi.

Altfel nu-mi explic cum Crin Antonescu, in cadrul acelui joc, domina peste noapte peste 75% din harta Romaniei ?! Singura explicatie plauzibila e ca baietii destepti imbracati in portocaliu au spart jocul si au fraudat alegerile online, dorind sa ne demonstreze ca nu ne vom revedea pe 6 decembrie deoarece Crin Antonescu va castiga detasat din primul tur.

Hai nu fiti asa de optimisti ca votul din 22 noiembrie e cu stampila si buletin de vot din hartie, nu o aplicatie flash pe care sa o poti decompila si injecta dupa aceea datele care te avantajeaza…

Nu stiu de ce dar ma mananca buricele degetelor sa scriu un lucru de care poate mai tarziu voi fi mandru: suavul crin nu va ajunge in turul al II-lea de scrutin…

7 comentarii la „Fraudarea alegerilor a avut loc in online”

  1. Nu stiu ce sa spun. Nu te-as contrazice, dar trebuie iarasi sa alegem un rau mai bun. Faza cu jocul ala la care am vrut si eu sa ma inscriu are blocata optiunea la recomandat de Felicia si votez cu Traian Basescu. Ambele sunt blocate si nu le pot schimba. 🙁 fraudare totala.

  2. Pai el nu candideaza, ca as vrea sa-l votez. Ma gandeam la Vadim, dar irosesc votul degeaba. Nimeni nu il voteaza :(. El macar ar fi facut ceva cu toti tiganii.

  3. Probabil incearca sa faca acelasi lucru pe care a incercat sa-l faca Moraru de la B1 cu votarea prin SMS de la emisiunea de dupa confruntare… bineinteles ca Basescu conducea cu peste 55%. Fiecare manipuleaza cu ce are. Sa vedem la ce le va folosi.

Comentariile sunt închise.