Game Over 2: Xtrem PC 3.0 a murit ?

In februarie 2010 scriam despre trecerea site-ului Xtrem PC pe platforma WordPress Xtrem PC 3.0 – traiasca WordPress.

La inceputul lunii mai 2010 aparea ultimul numar din editia tiparita a revistei Xtrem PC, n-am apucat sa scriu nimic pe tema aceasta pentru ca nu mai citeam de mult revista in format tiparit ci ma delactam doar cu partea de online.

Astazi am descoperit tastand in browser www.xpc.ro un mesaj pe care nu stiu cum sa-l interpretez:

Dragi prieteni,

Ca urmare a situaţiei economice nefavorabile şi a scăderii generale a nivelului de consum, echipa XtremPC este nevoită să vă anunţe cu mare regret închiderea temporară a publicaţiei. Astfel, începând cu 1 iulie 2010 vor fi închise pe termen nedeterminat atât ediţia tipărită a revistei, cât şi cea online, inclusiv forumul XtremPC.

Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături în cei 12 ani de existenţă: cititori, parteneri, membri forumului, celor care ne-au susţinut şi ne-au încurajat în tot acest timp. Speram ca am reuşit pe parcursul acestor ani să vă convingem de profesionalismul jurnaliştilor noştri şi de valoarea materialelor informative pe care le-aţi putut gasi în paginile revistei şi online. Am încercat să prezentăm subiecte cât mai diverse din domeniul IT, care să acopere interesele tuturor cititorilor, fie ca a fost vorba de recenzii, articole despre hardware, software utilitar sau jocuri.

Vă promitem că vom reveni imediat ce situaţia economică ne va permite acest lucru.

Cu prietenie,

Redacţia XtremPC

Daca mesajul e real si nu e gluma vreunui hacker sau a unui angajat suparat, e o veste trista sa asisti in 2 luni la disparitia unei reviste de IT & C atat sub varianta tiparita cat si varianta online.

Nu vreau sa fac speculatii pe aceasta tema si de aceea ma rezum doar la a informa si pe altii de ceea ce-am descoperit. Astept ca timpul sa confirme sau sa infirme ceea ce se vrea a fi moartea unei reviste apreciata de suficient de multi romani…

4 comentarii la „Game Over 2: Xtrem PC 3.0 a murit ?”

  1. Hai ca nu mai apare revista, inteleg… ca nu mai apar articole noi, inteleg. Dar sa pui STOP la tot si sa nu mai lasi accesul la articolele existente sau forum mi se pare o prostie. Oare chiar nu-si mai permiteau nici hostingul?

  2. Firma (sau firmele, ca au fost extrem de multe) care a editat revista e in faliment. Mai bine spus e in executare silita de catre creditori. Si nu e din cauza situatiei economice, ci pur si simplu administratorul nu a mai putut fenta pe nimeni…

Comentariile sunt închise.