In sfarsit viteza decenta pentru internetul mobil de la RDS

Vorbeam in articolul 384 kbps – viteza internetului mobil Digi Net Mobil de la RDS & RCS in Brasov ca viteza internetului mobil DIGI Net Mobil este extrem de mica.

O saptamana mai tarziu spuneam ca Digi Net Mobil – creste viteza, scade stabilitatea conexiunii, iar astazi dupa ce FiberLink-ul m-a lasat balta am fost surprins sa descopar ca internetul mobil de la RDS se misca cu o viteza decenta si este cat se poate de stabil.

Mi-am dat seama ca e ceva in neregula destul de repede pentru ca practic nu prea simteam diferenta intre conexiunea FiberLink si ce-a mobila. Iar cand am trecut la teste de viteza am obtinut din start ceea ce se poate vedea in imaginea alaturata. Iar mai apoi in testele ce au urmat viteza nu a scazut niciodata sub 1.8 Mpbs…

Chiar daca pana la 3.6 Mbps sau 7.2 Mbps mai e un pic de crescut viteza, daca intr-o luna s-a stabilizat de la 384 kbps la peste 1.8 Mpbs sunt convins ca in cel mult 6 luni Digi Net Mobil va fi oferit cu viteza de 3.6 Mbps si in maxim 12 luni viteza poate ajunge pragul de sus de 7.2 Mbps.

Daca sunteti din Brasov puteti merge linistiti sa solicitati de la RDS modemul pentru internet mobil, cea fost mai greu de suportat in perioada de teste se pare ca a trecut asa ca acum va puteti bucura de mobilitatea oferita de Digi Net Mobil.

9 comentarii la „In sfarsit viteza decenta pentru internetul mobil de la RDS”

  1. Ai vazut? S-au grabit sa lanseze serviciul fara sa aiba chiar totul pus la punct. Cine stie ce i-o fi grabit, dar se repara neajunsurile destul de rapid.

    • Nu stiu ce-or fi avut in cap oricum eu asteptam cadou de la Mos Craciun internet mobil… daca a venit mai repede dar in ritm de melc… e bine ca se rezolva cu viteza in timp…

    • Stai binisor ca de-acum urmeaza testarea pe teren… ceea ce se vede acum e la botul calului, in oras, dar sa vedem daca in Poiana Brasov are aceeasi vigoare…

  2. Pai nu cred ca au… parca lansasera doar in vreo 5 orase, nu? Oricum, e o varianta buna, cred ca imi fac si eu upgrade, macar sa am inca o alternativa pe langa zapp.

    • Ce mai astepti ? Daca ai Fiber Link 2 e gratis, daca nu… costa intre 10 si 15 lei… ramane de vazut de la anul daca vor aduce abonamente noi in oferta…

  3. E de rahat netu de la digi mobil ,downladez ascult muzica pe net ,ma uit pe you tube si peste 4 zile primesc mesaj ca am depasit 5 GB trafic internet. ai dracu in contract scrie ca traficul este nelimitat si acum.M m .ai dracu si mai am cam 1 an sa se expire contractu. ieftin si de rahat.

Comentariile sunt închise.