iPhone 5: ce mi-as dori de la noul iPhone

Au mai ramas doar cateva ore pana se va lansa iPhone 5 sau The New iPhone (sau cum se va numi, cert este ca lumea cauta pe Google noul iPhone) si aproape toata lumea din online trage tare sa prinda un loc cat mai in fata pe podiumul Google sau, in traducere libera, un loc cat mai confortabil in cautarile Google dupa tot ceea ce inseamna iPhone 5 / The New iPhone.

Aceasta fac si eu, acum si de vreo 9 zile incoace, dar din pacate concurenta este atat de mare incat trebuie sa scrii cate 10 articole pe zi si unul la miezul noptii despre iPhone 5 / The New iPhone, sa pui la orice articol tagul cu iPhone indiferent daca subiectul are vreo legatura cu aceasta sau nu.

Dar cum speranta moare ultima nu ma opresc aici si mai trantesc un articol de tip spam care nu spune nimic despre iPhone 5 – noul iPhone dar spera sa pacaleasca algoritmii Google…

Dar sa revenim la merele noastre… as fi spus sa revenim la oile noastre dar cum la mijloc este iPhone 5, la noapte nu mai numaram oile, nici ouale lui Nastase ci merele lui Steve Jobs.

Ce mi-as dori de la noul iPhone? Un singur lucru: sa vina cu un filtru in Safari care sa ascunda la cautarile in Google tot ce este legat de iPhone 5 & Co.

Google crede ca noul iPhone se va numi iPhone 5: aproape 21 milioane de cautari in ultimele 30 de zile dupa iPhone 5, fata de numai un milion de cautari dupa The New iPhone.

Pret iPhone 5? Voi posta un curand un articol spam in aceasta privinta…