Lista castigatori la Super Bingo Metropolis

Premiul de linie este 10 lei, cel de bingo 50 lei iar plata acestor premii se face la vanzatorii de bilete.

Lista castigatori la Super Bingo Metropolis din data de 27 septembrie 2009:

Intervalul de topuri puse la vanzare: 1001 – 3713

LINIE : la bila 18, cartonul nr. 292 din toate seriile vandute;

SUPERLINIE: cartonul 292 din top 1678, valoare de 100.000 lei;

BINGO: la bila 62, cartonul cu nr. 399 din toate seriile vandute;

SUPERBINGO: cartonul cu nr 399 top 2214 valoare de 800.000 lei;

Iata si Lista castigatorilor la Super Bingo Metropolis (click pentru a ajunge pe site-ul oficial, sunt 100 de castigatori care au castigat 1.000 de lei, 10.000 de lei sau 100.000 de lei), castigatori nominali care au fost confirmati in timpul emisiunii Super Bingo Metropolis. Daca n-ati stat cu ochii in televizor cel mai probabil sa fi castigat un premiu de linie, superlinie, bingo sau superbingo.

PS: Ca sa-mi spal pacatele de ieri am introdus acest articol pe blog.

15 comentarii la „Lista castigatori la Super Bingo Metropolis”

 1. Am o nelamurire? De ce nu se spune in direct cei 100 de castigatori cu taloane gratuite si de ce nu se spune cate taloane se exstrag din fiecare judet.

  • Pentru ca e imposibil: acei castigatori sunt doar niste serii castigatoare, n-are nimeni cum sa stie la cine au ajuns acele bilete ca doar nu e nimeni clarvazator…

 2. primu site pe care am inteles cum sta treaba cu castigurile de linie…. eu care am crezut ca am facut linie :))

  • Daca ar fi fost sa castige toate liniile dadea faliment Antena 1 si Voiculescu, castigatoare au fost doar liniile din seria mentionata…

 3. Coincidenta???? Nu se poate !!!! …. E prea groasa!!!
  Nu se poate!!!!!….in lumea jocurilor de noroc nu exista ‘,,COINCIDENTE” NUMAI DACA DACA JOCUL NU E CINSTIT SI SE TRISEAZA!!!!!!!!!!!!Cum se poate ca si la prima emisiune din 27.09 d-na Grigor Ana din ARAD sederhart sa castige un premiu de 1000 ron si la editia din 04.10 aceasi D-na Grigor Ana din jud Arad sa fie extrasa la concursul telefonic si sa castige 55000 de ron???????? si cum se poate ca din arad sa fie asa de putini castigatori( DE EXEMPLU EU AM CUMPARAT 100 DE SERII DE AMBELE DATI) si din hunedoara ( orasul natal al Ralucai Lazarut) sa fie 4 castigatori la concursul telefonic????? AM sa fac reclamatie la opc , si voi trimite mail-uri la toate posturile de televiziune cu aceea ,,presupusa coincidenta” ca sa stie toata lumea ca NU E UN JOC CINSTIT!!!!!!

  • Necunoscute sunt caile Domnului… se prea poate sa fie cineva cu putere financiara destul de mare astfel incat si-a permis sa cumpere 1.000 sau 10.000 de bilete… e doar o presupunere…

 4. Am vazut ca Bucurestiul e impartit pe sectoare la tragerea taloanelor si totusi nu mi se pare corect deoarece vor fi mai multi castigatori din Bucuresti fata de alte judete sau orase mai mari care pot fi si ele impartite pe sectoare cum ar fi Iasul ,care il treceti ca judet si care cuprinde si toate satele si comunele din jurul lui si  faceti extrageri de un anumit numar de bilete fata de Bucuresti unde iasa mai multe bilete totusi nu mi se pare normal ……………..

 5. Eu joc la Super Bingo Metropolis deoarece acest joc face multe persoane fericite.Nu am castigat nici o data dar sper ca intr-o zi Dumnezeu imi va da un noroc. Multumesc,sunteti tare amuzanti.Va iubesc!

 6. Tociu si Palade va face o imagine negativa, niste „panarame” de oameni, niste mediocri penibili. Cum isi permit sa jigneasca oamenii, sa rada de ei, sa-i certe si sa-i faca de ras cand nu au 3 cartoane, fara a stii ca in Romania sunt multi oameni saraci care nu isi pot permite sa ia 3 cartoane. Oare s-a calculat ce inseamna 3 cartoane saptamanal timp de 2 ani?. Tot ce fac ei este o trecere de timp si penibil. Sunt o rusine nu numai a emisiunii, ci a tarii!. Oamenii care sunt sunati sa intre indirect, de bucurie fac automat ce li se spune, sa strige impus lozinci ca pe timpuri adica: „Traiasca superbingo metropolis” sau se prefac ca le plac „glumele lor”.
  Cred ca ar trebui sa fie chemati in judecata pentru incalcarea drepturilor omului cum ar fi: intimitate, libertate de exprimare, dreptul la opinie, etc.
  Rusine pentru acesti penibili!

Comentariile sunt închise.