Mos Craciun mi-a adus un laptop Apple MacBook Air

Mos Craciun a venit mai devreme la mine anul acesta si mi-a pus sub brad (brad pe care-l voi impodobi peste vreo 10 zile) un laptop Apple MacBook Air.

Se vede treaba ca am fost copil cuminte si mosul a citit scrisoarea mea in care i-am scris ca vreau sa-mi aduca un cadou care sa ma surprinda placut.

Acum lasand deoparte glumele si aberatiile intelectuale trebuie sa va marturisesc ca anul acesta Mos Craciun a trecut pe la Orange ca sa puna in sacul sau de cadouri un laptop Apple MacBook Air pentru mine.

Complicele mosului a fost site-ul de concursuri online, iar eu in scrisoarea pentru Mos Craciun am scris printre altele ce bug-uri am descoperit la platforma de blogging Orange Blog si am sugerat cateva idei de imbunatatire.

Mos Craciun a citit scrisorica mea impreuna cu trei din spiridusii sai si a decis ca anul acesta merita sa am sub brad un laptop Apple MacBook Air.

Abia astept sa desfac cadoul…

8 comentarii la „Mos Craciun mi-a adus un laptop Apple MacBook Air”

    • Multumesc ! Nu stiu daca voi deveni sau nu fan Apple ca inca nu l-am primit dar e o alternativa pentru mobilitate (teoeretic duca 5 ore cu wireless-ul activat)…

Comentariile sunt închise.