Nu-ti pune mintea cu prostii ca au mintea odihnita

Am ezitat cateva zile inainte de a scrie acest articol, speram  sa pot trece cu vederea anumite atitudini ale semenilor nostri dar cand vezi ca prostia are sustinatori si pe deasupra are si pui nu poti decat sa te revolti.

Indiferent ca vorbim despre viata reala sau indiferent ca vorbim despre viata virtuala vor exista intotdeauna persoane care sa aiba un dinte impotriva ta. E ceva cat se poate de firesc: nu poti fi de acord cu toata lumea, si nici nu poate fi toata lumea a fi de acord cu tine. Dar de la a-ti exprima dezacordul pe marginea anumitor idei sau principii si pana la ataca acele idei doar ca nu esti de acord cu ele e o cale destul de lunga si totodata lipsita de finalitate. Dar poate ceea ce e cel mai rau e faptul ca aceste atacuri se bazeaza pe aparente, pe unele presupuneri care n-au nici un fel de fundament. Iar din toate aceste atitudini se naste sentimentul de intoleranta fata de semenii nostri.

Chiar daca blogul meu e public exprima opinii personale, nu exista opinie buna sau rea si de aceea nu vreau sa fie transformat in albie de porci doar pentru simplu fapt ca exprim opinii cu care nu toata lumea poate fi de acord. Si nu-mi place sa fiu judecat, si nici sa vad cum alti oameni sunt judecati de indivizi care n-au facut nimic cu viata lor si acum incearca sa dea vina pe altii, pe societatea care n-a tolerat spiritele parazite si anti-sociale.

Nu inteleg cum pot unii sa judece oamenii dupa aparenti, si mai rau, sa generalizeze pe baza unor experiente nesemnificative din viata lor ? Pur si simplu mi-e lehamite de asemenea specimene, dar trebuie sa ma consolez cu ideea ca nu exista padure fara uscaturi…

4 comentarii la „Nu-ti pune mintea cu prostii ca au mintea odihnita”

Comentariile sunt închise.