O minune nu tine mai mult de 3 zile

Aceasta s-a intamplat cu caldura de la CET… sambata, duminica si luni…

Asta-noapte, dupa ce am renuntat la plapuma si caloriferul electric, nu stiam de ce tremur ca iepurasul la injectie… cand m-am trezit am descoperit ca temperatura caloriferelor nu era mult prea diferita fata de temperatura din frigider…

Nu stiu care o fi problema dar ma rog sa nu fie adevarat ce spunea Vladimir Putin zilele acestea legat de o posibila criza a gazului datorita faptului ca statele din Uniunea Europeana nu au platit un sfant Ucrainei dupa ce robinetele au fost redeschise iarna trecuta.

Daca va fi sa fie asa vom fi toti in aceeasi oala: si cei care au instalate centrale termice de apartament si cei care sunt inca racordati la sistemul centralizat de incalzire.

Dar sper totusi sa nu avem parte de asa ceva altfel chiar emigram in Congo… la propriu…

6 comentarii la „O minune nu tine mai mult de 3 zile”

  1. Dar oare resursele naturale proprii unde sunt? Ca totusi ne putem numi favorizati fata de alte tari europene… sau mai corect spus, am fost, pentru ca in loc sa ne vindem tara i-am dat bunurile aproape gratis.

  2. Nu zic ca ar ajunge dar parca prea suntem direct influentati de orice evolutie sau problema a pietei globale de resurse.

    • Suntem influentati numai cand e vorba de rau, caci nu suntem in stare sa gestionam cum trebuie situatia… Cand insa piata internationala da semne de bine la noi tot rau e… a se vedea evolutia cresterii preturilor la combustibili in timp ce pretul la barilul de petrol scadea vertiginos…

Comentariile sunt închise.