OTV-izarea Romaniei continua

OTV-izare = indobitocire

Se pare ca nea Dan Diaconescu vrea sa sparga orice record in materie de audienta TV cu emisiunea 100% Adevarat ce va fi lansata in 19 iulie 2009 la OTV si avand drept gazde pe nimeni altii decat Pepe si Ramona Badescu. Ideea de a invita in emisiune pe unii din cei mai iubiti si valorosi romani care au marcat evolutia societatii romanesti in ultimele decenii nu este deloc rea. Ramane de vazut daca acestia vor accepta invitatia de a participa la emisiune si daca emisiunea dupa un start ce se presupune a fi frumos nu va deveni troaca in care se vor balaci toate scursorile societatii romanesti.

Ceea ce surprinde este faptul ca Dan Diaconescu doreste cu tot dinadinsul sa iasa din tipare si sa pozeze in salvatorul societatii romanesti oferind timp de 12 luni in fiecare saptamana cate 3 apartamente si 3 autoturisme Mercedes C Klasse. Adica vreo 159 de apartamente si tot atatea masini care costa nici mai mult, nici mai putin decat 100.000 + TVA una bucata apartament si 60.000 euro + TVA una bucata Merceds. Premiile insa nu vor fi alocate din buzunarul OTV-ului ci fiecare fraier ce sta gura casca la OTV va scoate din buzunar minim 3,57 euro si cum premiile, daca sunt reale, nu sunt deloc de aruncat presimt ca populatia Romaniei va intra intr-un proces accelerat de OTV-izare.

Asa incat nu-mi ramane decat sa ma rog: Doamne, ocroteste-i pe romani !!!

10 comentarii la „OTV-izarea Romaniei continua”

 1. nu m-am prins
  de ce anume sa-i ocroteasca? dumnezeu pe romani
  n-ar trebui sa-i scoata din sistem sau ceva asemanator? :)))
  eu cred ca ocrotirea e ceva ce ar trebui ..aplicat celor ce merita sa ramana, sa fie pastrati

 2. Din moment ce OTV creste in cifre denota imbecilitatea romanului pentru acest post. Atunci de ce ar trebui ca tocmai acestia sa fie ocrotiti?
  Eu as folosi mai bine fraza:”Doamne traznestei pe cei ce se uita la OTV”

  • Oare de ce suntem asa de rai ?! 🙁 Tu crezi ca cei care se uita la OTV sunt bucurosi ca o fac ? Sau crezi ca stiu ce fac ?! Eu nu, de aceea mai zic si „Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac !”

 3. Daca nu stiu ce fac si pe langa faptul ca sunt imbecili mai sunt si ignoranti atunci e mai grav.

  2 traznete sa fie pe fiecare cap.

Comentariile sunt închise.