PaperTab – tableta pc cu proprietatile unei coli de hartie

Viitorul este mult mai aproape de noi decat credem…

De ce spun aceasta? In articolul Paper Book Cameleon din 15 decembrie 2011 imi imaginam ca peste 10 ani (de la data scrierii articolului) laptopurile vor fi in genul unei coli de hartie de format A3 (297 mm × 420 mm), la fel de greu si la fel de subtire ca si o coala de hartie de dimensiunile respective.

La sfarsitul lui martie 2012 scriam ca De la vis la realitate nu este decat un pas, entuziast fiind de primul e-paper display flexibil de la LG.

Iar zilele acestea la CES 2013 a fost prezentata PaperTab – prototipul unei tablete pc cu proprietatile unei coli de hartie motorizata cu un procesor Core i5 Sandy Bridge. Este adevarat ca la acest prototip de tableta pc este ajutata de un hardware extern la care este conectata, dar ceea ce trebuie retinut este ideea ca ne intreptam spre ceea ce eu anticipam in articolul Paper Book Cameleon.

Si chiar daca viziunea mea nu m-a ajutat sa castig editia precedenta a BlogWars ma simt ca un mic Jules Verne…

2 comentarii la „PaperTab – tableta pc cu proprietatile unei coli de hartie”

  1. Vai, cand au aparut tabletele a fost ceva fantastic. Peste zece ani sunt sigur ca o sa avem in buzunare doar hartii.

  2. Daca bagai mai multe imagini inteligent amplasate in articolul din 2011 astfel incat totul sa fie mult mai usor de parcurs, aveai cel putin o sansa in plus.

    Oricum, ce-a fost, a fost. In competitia din 2013 se intrevad noi sanse mari. Important e sa trecem de prima etapa, ca dupa aia mai vedem 🙂

Comentariile sunt închise.