Phishing Raiffeisen „Castiga 250 RON la activarea myBanking”

Nu da-ti curs invitatiei de a castiga 250 de lei, aparent venita din partea Raiffeisen Bank:

Stimate Client,

Raiffeisen Online este cu tine oriunde te duci, myBanking este propriul tau ghiseu bancar pe telefonul mobil. Fara vizite la banca, fara apeluri telefonice.
Disponibilitatea myBanking este accesibil oriunde in raza de acoperire Vodafone , Orange sau Cosmote, chiar si in roaming. Castigi zilnic 250 RON zilnic prin activarea serviciului myBanking.
Daca deja ai activat serviciul myBanking te rugam sa completezi formularul si sa selectati „Folosesc myBanking”.
Dupa completarea corecta a formularului atasat in maxim 24 de ore vei primi un sms de confirmare a activari iar in maxim 48 de ore suma de 250 RON va fi debitata pe cardul dumneavostra Raiffeisen.

Atasat ai formularul de activare.

Cu stima,
© Raiffeisen Bank Reusim Impreuna.

Ciudat e ca a trecut de filtru de spam de la Gmail !!!

6 comentarii la „Phishing Raiffeisen „Castiga 250 RON la activarea myBanking””

  1. Da, filtrul de spam mai da rateuri uneori; in cazul meu mi-a bagat la spam mailuri care imi erau chiar necesare. Oricum cu astia de la Raiffeisen cred ca are cineva ceva, pentru ca au fost foarte multe emailuri de genul asta in ultima perioada.

    • Eu cred ca nu are nimeni nimic cu ei, cel mai probabil au cel mai slab sistem de securitate si probabil baietii destepti speculeaza acest aspect…

    • Unul din oamenii acestia sunt eu… 🙂 Desi eu am avut cont la RB pe vremea aceea se numea Banca Agricola si eu nici macar nu descoperisem internetul, deci n-aveam nici cont de e-mail…

Comentariile sunt închise.