Portile deschise de la Dacia iti poate aduce un Duster

De astazi 15 aprilie si pana pe 18 aprilie, inclusiv, are loc operatiunea Porti Deschise pentru modelul Dacia Duster. Evenimentul are loc in showroom-urile Dacia din toata tara.

Astfel timp de 4 zile (intre orele 9:00 si 19:00) curiosii, fanii si pro-fanii vor putea sa admire (caste gura), sa faca poze sau sa faca un drive test cu noul model de la Mioveni, Dacia Duster.

Mai mult decat atat cine vrea sa economiseasca un ban poate participa la un concurs Cheia Norocoasa la care se pot castiga 4 masini Dacia Duster. Totul tine de norocul fiecaruia daca poate sa porneasca sau nu masina  cu cheia pe care o primeste de la organizator (in joc sunt 4 masini, sunt disponibile 500.000 de chei asa ca sansele nu sunt deloc de neglijat).

Iar daca norocul nu-ti surade ai parte de A doua Sansa prin completarea talonului de participare la tombola unde poti castiga o masina Dacia Duster daca n-au fost castigate toate masinile puse in joc la Cheia Norocoasa.

In incheiere fac o mica precizare spunand ca in joc sunt doar 4 masini Dacia Duster si nu 5 masini asa cum vor unii sa credem: ma refer la site-urile de profil auto si la toate site-urile de stiri care au preluat ideea de undeva fara avea elementarul bun simt deontologic de a verifica sursa, in cazul de fata regulamentul tombolei Porti Deschise Dacia Duster.

PS: Ce-ar fi daca, cititorii acestor site-uri s-ar mobiliza si ar actiona in instanta toata mass media tiparita sau online pentru dezinformarea consumatorului si ar pretinde ca fiecare trust de presa sa ofere cititorilor sai prin tragere la sorti a 5-a masina Dacia Duster ?! La cati au preluat stirea de pe Automarket, considerat o autoritate in materie, romanii s-ar alege cu cel putini 100 de masini Dacia Duster gratis.

4 comentarii la „Portile deschise de la Dacia iti poate aduce un Duster”

Comentariile sunt închise.