Preturi Windows 7 in Romania

Multa vreme s-a vehiculat in online preturi pe diverse piete pentru noul sistem de la Microsoft, Windows 7… si nici acum, personal nu-mi e clar cat va costa…

Tudor Galos de la Microsoft Romania afirma pe blogul sau ca preturile vor pleca de la 199,99 euro, atat cat costa versiunea Windows 7 Home Premium, insa la magazinul online MarketOnline preturile pleaca de la mai putin de 100 de euro pentru aceeasi versiune de Windows 7 Home Premium. Ce-i drept ca pe MarketOnline se precizeaza ca e vorba despre versiunea OEM (Original Equipment Manufacturer) dar parca totusi diferenta de 100 de euro parca e cam mare intre OEM si Retail.

Pentru celelalte versiuni nu cred ca mai conteaza pretul pentru ca utilizatorii casnici vor prefera datorita pretului versiunea Windows 7 Home Premium si probabil aceasta versiune va predomina pe sistemele care vin cu sistemul de operare preinstalat.

2 comentarii la „Preturi Windows 7 in Romania”

  1. 100 de euro as fi dispus sa platesc pt licenta de Windows7, insa nu stiu cum pot face asta in conditia in care nu am nevoie de inca un calculator (fiind vorba de OEM).
    200 de euro nu stiu cati vor plati in Romania, eu unul prefer deocamdata sa raman la XP in conditiile astea.

    • Eu am Windows Vista Business Ultimate si sunt multumit de el indiferent cat de blamat ar fi… dar am pe un laptop Windows 7 care expira in martie 2010 si daca nu pun nimic in loc ma omoara nevasta…

Comentariile sunt închise.