Primul portal de concursuri online

Spuneam in urma cu ceva timp in articolul Lauda-ma gura c-o sa-ti dau friptura ca toata lumea se declara in online, si nu numai in online, a fi pe locul intai.

Nu conteaza ca in realitate lucrurile poate stau putin altfel si ca luate aceste declaratii la bani marunti pot fi lesne demontate, ceea ce surprinde e faptul ca acesti lideri auto-intitulati manipuleaza cu o usurinta greu de imaginat masele de utilizatori pentru ca nimeni nu-si bate capul sa demonstreze contrariul decat daca este direct implicat in aceasta competitie sustinuta nu de date concrete ci de false declaratii sau doar de date partiale astfel prezentate incat sa serveasca interesele respective.

Concursuri Online este in situatia de a fi primul portal de concursuri online din Romania din multe puncte de vedere si cu toate acestea se gasesc baieti destepti, care au facut un business din a se inspira din munca mea fara nici un pic de rusine, sa declare ca site-ul de care se ocupa este primul.

Daca eu locuiesc in Brasov, nu in Bucuresti, nu inseamna ca sunt pus din start pe locul 2. Daca eu n-am in spate un trust precum InternetCorp nu inseamna ca nu sunt competitiv. Daca eu prefer sa spun lucrurilor pe nume chiar daca nu sunt placute nu inseamna ca trebuie sa fiu scos din joc. Daca cineva are indoieli de ceea ce inseamna sa fie primul il invit sa citeasca Concursuri Online – scurt istoric si poate asa se convinge.

Iar daca nici aceasta nu va convinge va invit sa descoperiti primul portal de concursuri online si sa-l comparati cu alte site-uri de concursuri online. Intr-un tarziu sigur veti ajunge la o concluzie…