Pupincurismul

Nu stau eu prea bine cu timpul dar am reinceput sa mai frunzaresc blogosfera ca sa nu pierd de tot contactul cu realitatea.

Nu stiu daca ar trebui sa fiu surprins sau nu cand constat ca se practica la scara larga pupincurismul, adica indiferent ce idee exprima autorul intr-un articol exista cel putin un comentator care sa-i sustina ideea.

Pana aici nimic rau insa cand intr-un articol ulterior subiectul este exact opusul ideii din articolul precedent (poate sa nu fie articole consecutive ci scrise la cateva zile sau saptamani distanta) si acelasi comentator este si acum de acord ramai stupefiat.

E ca si cum ai afirma initial ca Bula este cel mai de treaba roman, iar apoi ai sustine ca de fapt te-ai inselat si Bula este cel mai nesuferit roman. Sa fii de acor cu ambele opinii exprimate nu inseamna decat un singur lucru: persoana respectiva sufera de pupincurism…

Si lucrurile se agraveaza cand respectivul comentator mai este cu sau fara voia lui numit blogger…

2 comentarii la „Pupincurismul”

  1. Nu sunt deacord :). Glumesc!
    Nu sunt pupincurişti. Pur şi simplu au un target zilnic de comentarii pe anumite bloguri ca să se facă cunoscuţii că doar alţi „mai mari bloggeri” au scris articole de-a lungul timpului în care spuneau că dacă vrei să-ţi creşti blogul, trebuie să te bagi în seamă cu nişte comentarii frumoase.

    Ei bine, pe unii nu îi duce capul prea mult şi „pupă” sau au mereu ceva de spus indiferent de articolul la care comentează.

Comentariile sunt închise.