RCA Ieftin

Asigurare RCA de la RCA Ieftin
Asigurare RCA de la RCA Ieftin

Daca iti permiti luxul de a avea masina stii ca polita RCA este unul din lucrurile fara de care nu poti circula pe drumurile publice. Sau o poti face dar pe riscul tau…

Nu stiu cum sunt altii dar eu imi reinoiesc anual polita RCA pentru ca mi se pare mult mai la indemana sa fac acest lucru o data la 12 luni decat la fiecare 6 luni.

Si daca la inceput imi faceam asigurarea RCA la diversi brokeri din oras alegand in pret mediu pentru polita RCA, de doi ani incoace tinand cont de faptul ca n-am fost implicat in nici un accident rutier am preferat sa-mi fac asigurarea RCA online pentru ca pot compara tarifele si imi pot alege cel mai ieftin RCA.

De ce prefer asigurarea RCA online?

1. pot sa compar tarifele RCA si sa aleg ce-mi convine;
2. economisesc timp pentru ca nu mai trebuie sa ma deplasez la sediul brokerului si primesc asigurarea RCA acasa in 24 de ore;
3. economisesc bani si nu spun aceasta doar din perspectiva faptului ca pot compara tarifele ci si datorita faptului ca online sunt mai tot timpul reduceri la polita RCA;
4. imi pot seta alerte pentru a mi se reaminti cand imi expira RCA-ul;
5. completez datele de pe talonul masinii o singura data apoi cand iti reinoiesti polita RCA datele tale sunt deja salvate;

Ce recomand in materie de RCA din experienta personala?

1. Asigurare RCA de la eMAG – poti compara tarifele RCA, poti seta alerta pentru expirare RCA, iti sunt salvate datele ca sa le poti folosi data viitoare si polita RCA iti este livrata in 24 de ore.

Asigurare RCA de la eMAG
Asigurare RCA de la eMAG

Cat priveste reducerile oferite oferite pentru politele RCA la eMAG acestea variaza intre 5% si 15%. Momentan primesti 5% reducere pe loc la orice polita de asigurare RCA dar in luna decembrie personal am prin reducerea maxima de 15% reducere la polita de asigurare RCA.

2. Asigurare RCA de la RCA Ieftin (PBA) – la fel ca mai sus poti compara tarifele, poti seta alerta pentru expirarea RCA, ai datele de pe talon salvate ca sa le poti refolosi ulterior si livrarea politei RCA se face in 24 de ore.

Asigurare RCA de la RCA ieftin
Asigurare RCA de la RCA ieftin

Aici reducerile pentru polita RCA sunt de 5% pentru anumite societati de asigurare iar in momentul de fata exista o campanie de reduceri prin care se acorda reducere de 5%, 10% sau 12% la polita RCA clientilor noi in functie de valoarea asigurarii RCA. Aceasta campanie expira in data de 15 iunie 2013 dar tind sa cred ca permanent veti gasi o reducere de minim 5%.

Cei de la RCA Ieftin (PBA) ofera si posibilitatea de a face CASCO Online.

3. Asigurare RCA de la Elefant – DA, ai citit bine, libraria Elefant a intrat pe piata politelor de asigurare RCA si deocamdata singura informatie pe care o am este procesul verbal de costatare de mai jos:

Asigurare RCA de la Elefant
Asigurare RCA de la Elefant

Intre 4 iunie, ora 12:00 si 27 noiembrie, ora 23:59 se vor aplica reduceri de 5% fata de pretul de lista pentru toate produsele din categoria Asigurari RCA de pe Elefant.

Vrei sa stii daca o masina are asigurare RCA pentru o anumita data calendaristica? Aici puteti verifica existenta polita RCA dupa numar de inmatriculare sau serie sasiu.

5 comentarii la „RCA Ieftin”

  1. Un articol relativ scurt, dar foarte la obiect. Din fericire nici eu n-am avut parte de accidente de-a lungul anilor, iar anul trecut în decembrie mi-am făcut RCA tot online.

    Din păcate, mașina este în leasing și am ales deja asiguratorul pentru CASCO. Dar cred că se va putea și CASCO online în scurtă vreme.

  2. Peste 3 ani și ceva de acum, că sunt prins într-o ofertă cât e leasingul. Apropo, o știi pe ultima cu CASCO pe care a dat-o Sergiu Floroaia :)?

Comentariile sunt închise.