RCS & RDS devine brandul Digi

De astazi toate serviciile furnizate de RCS & RDS sunt unificate sub brandul Digi.

Astfel serviciile de televiziune prin cablu vor fi furnizate sub numele de Digi TV Cablu, serviciile de internet vor fi comercializate sub numele de Digi Net, iar serviciul de telefonie fixa va fi numit Digi Tel. Acestea se adauga celor doua servicii furnizate de ceva vreme sub brandul Digi: televiziune prin satelit (Digi TV) si telefonie mobila (Digi Mobil).

Personal mi se pare o miscare inspirata caci parca suna mai uman Digi (ma duce cu gandul la servicii digitale) decat RCS & RDS care are mai degraba rezonanta unor servicii bancare.

Ramane de vazut daca aceasta rebrandare se va reflecta si pe piata, daca se va lucra la capitolul respect fata de client si la imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.

8 comentarii la „RCS & RDS devine brandul Digi”

  1. Stai linistit : respectul fata de client va ramane la fel. De ce l-ar schimba? Doar serviciile lor se adreseaza tot romanilor, nu?

  2. din pacate nu avem la cine sa mergem pentru o oferta mai buna si atunci isi permit orice.Au tot fost zvonuri ca vor intra si altii pe piata dar nu s-au adeverit.Nu o sa isi respecte clientii niciodata daca nu se schimba conducerea si cei care ar putea sa ii sanctioneze.
    Dar suntem in romania, cred ca o sa moara si copiii nostrii si tot la fel va fi.Ma intreb, oare tot asa vor fi si serviciile la telefonia mobila in Spania(sau unde au deschis ei asa ceva)

  3. aceeasi marie cu alta palarie, digi, gigi , it doesn’t make any difference. RCS si RDS sunau bine pentru cei mai stiutori, acronimele din 3 litere sunt cele mai bune – Romania Cable / Data Systems , era chiar f misto. UPC-ul in ce ar trebui sa isi schimbe denumirea?

  4. Nu ştiu cum este în alte oraşe, dar în Baia Mare serviciul clienţi este ireproşabil, dacă ai probleme cu netul în 2 ore este rezolvată, şi ai net! Am net de la ei de 1 şi aproape 7 luni, şi numai o singură dată a căzut netul. şi când am sunat la serviciul clienţi, am făcut tot ce a spus ca să verifice dacă nu cumva este de la mine (ca să nu pună echipa pe drum degeaba, am mai avut o problemă tot de la calculator şi după ce am refăcut conexiunea nu am mai avut ptobleme), au şi trimis echipa, la ora 12,30 au fost şi reparat (eu am făcut reclamaţia la ora 10,30) şi după 4 ore a mai venit o echipă de la ei (au uitat să noteze sesizare rezolvată)!Mi-a spus şi care a fost problema, şi a stat la telefon până am confirmat că îmi funcţionează internetul! Aici sunt ireproşabili!

Comentariile sunt închise.