Sa profitam… sa nu profitam… mai bine scriem pe blog

Profitam.ro este unul din site-urile gen Groupon din Romania si ca orice roman dornic de chilipiruri m-am abonat si eu la newsletter-ul lor pentru reducerile din Brasov.

De saptamana aceasta, sau poate de saptamana trecuta, am inceput sa primesc zilnic oferte de la ei insa pana acum nu mi-a atras nimic atentia.

Astazi insa mi-a sarit ceva in ochi… nu o oferta spectaculoasa ci faptul ca newsletter-ul e trimis astfel incat se pot vedea adresele de e-mail ale tuturor abonatilor (la prima vedere e vorba de cateva mii de adrese – update: aproximativ 9.000 adrese de e-mail).

Ce inseamna aceasta nu vreau sa ma pronunt inca… dar astept zilele urmatoare si restul informatiilor despre abonati (date despre cardurile de credit/debit ale abonatilor, CNP-uri, profil comportamental in ceea ce priveste reducerile de grup, s.a.m.d.)

Restul e doar can-can…

6 comentarii la „Sa profitam… sa nu profitam… mai bine scriem pe blog”

  1. :)) Gata, trimiti un mail cu blogul tau. Ptiu, cat de prosti trebuie sa fie cei de la profitam.ro!? O treaba ca asta nu o faci ASA. Bine ca ai scris. Dau pe Twitter, e prea tare.

    • Sigur ca da… vrei sa-mi urc cele cateva mii de persoane in cap ?! Sau vrei sa ajung un al doilea… nu gasesc un exemplu negativ protrivit acum…

  2. Nu am incredere in astfel de site-uri cu promotii, dar cunosc prieteni care au reusit ceva prin ei. Adica au beneficiat de ceva reduceri.

Comentariile sunt închise.