Salivand dupa sfarcurile Andreei Mantea

Din cand in cand, prea des insa, blogosfera si mass-media romaneasca duc lipsa de inspiratie si un incident ca cel de la emisiunea ProTV „Dansez pentru tine” in care sfarcurile Andreei Mantea au dat pe dinafara este intens dezbatut, intors pe toate fetele, pentru a face audienta ca doar sexul vinde in orice circumstante.

Ceea ce nu inteleg eu care e amuzamentul in aceasta situatie ?! A facut-o deliberat ?! E prima oara cand isi expune parti intime publicului ?! (din cate stiu eu nu caci a pozat pentru Playboy) Era sfarcul Andreei Mantea batut cu cristale Swarovski sau uns cu miere si te indemna sa-ti aduci aminte de primii ani de viata cand gangureai la vederea sfarcurilor femeii care te alapta ?!

Sa fim seriosi si sa nu ne ascundem dupa degete: era un sfarc ca toate sfarcurile pe care ati avut ocazia sa le vedeti in 1.001 ipostaze. Spuneti-mi ca nu ati vazut prezentatoare sau reportere tv care aveau bluzite atat de transparente incat sfarcurile care impungeau prin materialul fin te faceau sa uiti ca in stirea respectiva se vorbeste despre cea mai mare catastrofa naturala din istoria lumii. Sau ca n-ati vazut decolteuri atat de indraznete incat te pierzi nu numai cu privirea ci si cu firea admirandu-le ostentativ.

Si nu-mi spuneti ca bloggeritele romance vin la blog meet-uri sau alte evenimente imbracate precum maica Tereza si n-ati avut ocazia niciodata sa admirati frumusetea eternului femenin si sa dati frau liber imaginatiei macar pentru o clipa.

Asa ca nu mai salivati dupa sfarcurile Andreei Mantea ca nu o sa pupati niciodata asa ceva… cel mult puteti visa cu ochii deschisi si practica un ritual ancestral de onanie in speranta ca audienta pe blog va va creste brusc ca urmare a unui sfarc pierdut prin blogosfera si mass-media romaneasca.

6 comentarii la „Salivand dupa sfarcurile Andreei Mantea”

  1. Multi n-au vazut sfarcurile lui Mantea pana acum, pentru ca playulboi costa bani. Vineri seara a fost gratis!

    @. E normal sa te minunezi de ceva ce vezi pentru prima data. Adica o tatza, gaura, penis etc.

    • Cu un simplu search pe Google nu aveai nevoie de bani ca sa o vezi pe Andreea Mantea in toata splendoarea goliciunii ei… si apoi nu-mi spune ca amatorii din mass-media vad pentru prima data asa ceva… sa fim seriosi ca nu suntem si nu sunt copii..

Comentariile sunt închise.