Sandero Stepway s-a lansat oficial in productia de serie

Dacia a lansat astazi in Romania Sandero Stepway, o varianta de masina care dupa umila mea parere nu e nici cal nici magar… ci un fel de n-ar mai fi…

Oficial e o versiune de Sandero putin inaltata desi unii vor sa credem ca ar fi primul SUV lansat de Dacia. Lucrurile nu stau nici pe departe asa deoarece nu are tractiune 4×4 iar motorizarile sunt deja intalnite pe variantele de Logan ce circula pe soselele patriei.

Ceea ce aduce acest nou model in afara de garda la sol putin mai mare decat la Sandero sunt dotarile care nu se gasesc pe varianta de baza a unui Logan sau Sandero si care aici vin in varianta standard dar toate acestea se reflecta in pretul care este de 9.200 euro varianta pe benzina si de 10.400 varianta diesel.

Masina poate fi comandata incepand cu 23 iunie 2009 iar livrarile vor incepe abia in luna iulie, asa ca lansare de astazi nu face altceva decat sa ne deschida apetitul pentru ceea ce inseamna Fabricat in Romania (desi fie vorba intre noi, se spune ca masina circula de ceva vreme in Brazilia sub bran Renault).

Daca va prinde la publicul tanar caruia ii este adresat datorita liniei dinamice si sportive vom trai si vom vedea…

4 comentarii la „Sandero Stepway s-a lansat oficial in productia de serie”

  1. „Fabricat in cutare tara” inseamna doar ca a fost asamblat acolo. Si asta se refera la orice produs, nu doar la masini. Piesele care intra in componenta acelui produs pot fi fabricate oriunde in lume, inclusiv in China.
    Skoda se fabrica (oficial) in Cehia. Dar in ea sunt piese fabricate si in Romania, si in Polonia si in Franta si Dumnezeu mai stie unde.

    • Da dar noua face acea falsa mandrie nationala… si daca mai punem la socoteala ca in prima jumatate a anului 2009 exporturile la Dacia au fost duble fata de vanzarile interne, nu mai ne mai incapem in piele de mandrie… oricum, cu exceptia motorului diesel care vine gata ansamblat mai bine de 75% din noua masina are piese romanesti…

Comentariile sunt închise.