Sofer de Romania, incepe nebunia…

De ieri a inceput concursul-joc Esti Sofer de Romania? Castiga un Opel Corsa 111 ! L-am listat asa cum se cuvine pe site-ul de concursuri si am intrat si eu in hora ca numai cine nu participa nu castiga.

Jocul e simpatic in felul sau si intentiile organizatorilor sunt cat se poate de ortodoxe: ca sa intri in cursa pentru masina Opel Corsa 111 pusa la bataie ca premiu trebuie sa parcurgi macar traseul obligatoriu Frankfurt-Bucuresti (1.805 km) doar ca lucrurile nu sunt atat de simple cat par. Ai nevoie de bani de combustibil sau pentru reparatia masinii tale daca-ti cade vreun copac peste tine sau a altora daca esti tu de vina.

Si de aici apar problemele caci banii virtuali se pot obtine prin 4 metode: iti aloca sistemul aleator puncte bonus, raspunzi la quiz-ul auto ce-ti apare in cursul jocului, raspunzand corect la intrebarea zilnica de pe Facebook si stresandu-ti prietenii, colegii sau neamurile prin orice mijloace imaginabile (trimiti SMS cu link-ul personal tuturor celor din agenda telefonica, trimiti mass pe Yahoo Messenger, spamezi blogurile sau forumurile, spamezi platformele de social media gen Facebook sau Twitter si ca sa fie reteta completa repeti toti acesti pasi odata la 24 de ore).

Ajungem intr-o situatie, ca sa nu ma mai repet, ca cea descrisa la Lumea Cafelei – de la sublim pana la ridicol nu e decat un pas la care miza era o masina Fiat Grande Punto Active. Vizibilitatea brandului Opel nu va fi mai mare dupa incheierea concursului si lumea va uita destul de repede despre ce a fost vorba cand se va trage cortina si concursul se va incheia.

PS: Desi particip si eu la acest concurs nu voi stresa pe nimeni pe e-mail, messenger, faceebook sau twitter cu link-ul de referer. Singurul responsabil pentru acumularea de capital si resurse este site-ul de concursuri online unde am postat o data si bine acel link.

3 comentarii la „Sofer de Romania, incepe nebunia…”

  1. Chiar ca se strang greu banii la Sofer de Romania… ce-ar fii sa castig masina a? Stai sa ma trezesc si sa revin la realitate!

Comentariile sunt închise.