Spam disclaimer

Un businessman imi propune sa cumpar cu 400 lei o baza de date cu 4,7 milioane adrese din mail…

Mesajul in sine e mai putin important, probabil se vor gasi destui naivi care sa-i cada in plasa. Ceea ce e amuzant este disclaimer-ul de la final:

In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece:
– contine datele necesare de identificare
– acceptare de primire a ofertei nu va implica financiar
– adresa d-voastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri
– acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea d-voastra ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam sa dati un reply la acest mesaj indicand adresa sau adresele de e-mail care doriti sa fie sterse din baza de date. Va multumim !

Voi ce spuneti?

2 comentarii la „Spam disclaimer”

  1. si eu am primit acelasi mesaj…deci omu zice pe bune daca suntem toti in baza lui 🙂

    Pe mine ma bate gandul sa o cumpar….mai ales ca nu e spam 🙂

Comentariile sunt închise.