Super Bingo Metropolis – dublu si nimic…

N-am mai scris de mult pe tema Super Bingo Metropolis dar am aflat un lucru care nu doar ma ingrijoreaza dar ma si amuza in acelasi timp: pretul biletelor de super bingo s-a dublat… cand, cum si de ce habar n-am dar ideea in sine e revoltatoare si amuzanta in acelasi timp.

Revoltatoare pentru bingomani caci platesc mai mult pentru aceleasi rezultate (castiga la Sfantul Asteapta) si amuzanta pentru ca scumpirea biletelor e primul semn ca Super Bingo Metropolis se va prabusi sub propria sa greutate. Personal nu-i dau mai mult de 12-18 de luni de viata de acum incolo acestui joc de noroc dar nu-i exclus ca o noua scumpire a biletelor sa resusciteze afacerea.

Practic romanilor naivi li se scot ochii cu reclama mincinoasa (esti amagit cu pretul pe bilet dar e obligatoriu sa cumperi minim 3 bilete ) si cu sute de mii de castigatori dar majoritatea dintre acestia au castigat atat cat sa-si cumpere o ceapa degerata. Eu nu cred ca majoritatea castigatorilor la Super Bingo Metropolis si-au scos macar banii investiti in bilete pana in momentul castigarii fabulosului premiu de doi bani…

Asadar Super Bingo Metropolis nu e altceva decat un joc de tipul dublu si nimic… platesti, privesti si pierzi banii 🙂

5 comentarii la „Super Bingo Metropolis – dublu si nimic…”

 1. Eistein spunea ca pe Pamant se cunosc doua constante , una fiind Prostia… Se pare ca la noi prostia se dubleaza…

 2. Momentan sunt pe profit „baetii” . Mai au si ceva rating la TV,adica inca ceva venituri de publicitate.Cat mai tine nu stiu,dar se incadreaza in mentalitatea romaneasca : „Vrem sa castigam bani,dar nu prin munca,ci degeaba ca e mai simplu”.

 3. O noua forma de a fraieri pe romani.
  Nu ne mai plac sistemele de tip piramidal dar nu cracnim la aceste emisiuni de Bingo..care nici macar haioase nu sunt..si nici nu au fost.
  Ne holbam si asteptam sa fim strigati si nu intelegem de ce dracu am dat iarasi o gramada de bani pe cartoane si tot nu suntem strigati.
  data viitoare o sa strangem bani de UN TOP, ca tot il promoveaza la greu in emisiune si uite asa, incet-incet , poate mai face si un mic credit la banca sau uitam sa ne cumparam medicamentele din pensia si asa mica, ca poate-poate ne striga si pe noi la TV si iesim din saracia lui BOC.
  Mai urat e ca majoritatea daca vor castiga potul cel mare, HABAR n-au ce sa faca cu el !!!
  Aaa, desigur, vor cumpara Logan, apartament in Bucuresti si vor umple carucioarele in Real !

Comentariile sunt închise.