Toata lumea se viseaza presedinte…

… altfel nu-mi explic numarul exagerat de mare de candidati la functia suprema in stat de dupa ’89 incoace.

Eu personal n-as avea curajul sa candidez intr-o competitie in care sansele de a fi castigator sunt, nu minime, ci extrem de mici. Iar a face acest gest doar pentru a capata putina notorietate mi se pare de-a dreptul pueril…

Trecand peste acest aspect mi se pare interesant faptul ca unii sunt atat de convinsi de reusita lor incat pur si simplu declara raspicat in mod public ca ei vor castiga detasat aceste alegeri prezidentiale:

Traian Basescu este ferm convins ca stratagema sa cu referendumul pentru parlament unicameral va eclipsa lipsa lui de responsabilitate in rezolvarea crizei politice recente si ca va prinde un nou mandat de presedinte al Romaniei.

Crin Antonescu, putin nesigur pe el, este convins ca va ajunge in turul doi si ca ajuns acolo isi va spulbera fara probleme contra-candidatul. Asii sai din maneca sunt reducerea TVA si a cotei unice de impozitare, dar declaratia sa de care vorbeam in articolul Crin Antonescu se retrage din politica s-ar putea sa-l coste ceva procente din voturile romanilor.

Mircea Geoana traseaza deja planuri peste planuri promitand romanilor ca vor fi asistati social tot mandatul sau daca-l voteaza. Cei care indraznesc sa munceasca si sa fie competitivi sub mandatul sau vor fi impozitati cu 90% din profit.

Sorin Oprescu, monarhist convins dupa ultimele studii de piata este ferm convins ca o data ajuns in turul II va frange inimile romanilor si va ajunge doctorul primar presedinte care are leac pentru toate bolile societatii romanesti. Singura s-a problema e sa ajunga in turul al II-lea ca de acolo se descurca singur (are un flacon cu virusul gripei porcine cu care isi va pune la pamant contra-candidatul).

Restul de candidati, dar nu ceilalti pentru ca sunt doar niste resturi, sunt cantitate neglijabila in aceasta ecuatie asa ca tragem aer in piept si ne pregatim peste 5 zile sa-l votam pe… Vlad Tepes…

6 comentarii la „Toata lumea se viseaza presedinte…”

  1. In mare, am tras cam aceleasi concluzii. Fiecare ni le-am exprimat in felul nostru. Doar ca mie mi-a lipsit inspiratia de a cere sa-l votam pe Vlad Tepes.

    • Cand mai multi oameni gandesc aproximativ la fel despre acelasi lucru asa cum facem noi in seamna ca e ceva putred… in Romania…

  2. Fratele meu, dă-mi un pont unde aş putea găsi măcar o fărâmă de plan al vre-unui catindat, că io unu’ am innebunit căutînd şi găsind numai şi numai huoooo-uri. Nu vine niciunul cu programe politice, măcar de politică externă, dacă nu altceva. Încep să mă precipit că nu am material pentru articolul pe care l-am promis şi îmi pare din ce în ce mai rău că l-am promis…

Comentariile sunt închise.