Trabant vrea sa renasca din propria-i cenusa si sa intre in lumea buna

Circula zvonuri in online cum ca Trabant vrea sa renasca precum pasarea Phoenix, din propria-i cenusa, si sa intre in lumea buna a autoturismelor ecologice cu propulsie electrica.

Noul Trabant va avea o autonomie de 250 de kilometri, un panou solar aplasat pe plafon ce va reincarca acumulatorul atunci cand conditiile sunt propice pentru aceasta si va cantari aproximativ 1.000 de kilograme (asa ca pregatiti-va bretelele pentru a-l lua in spinare daca plecati in drumetie si prindeti doar vreme ploioasa).

Nu se vorbeste nimic despre pret, dar fiind vorba despre un autoturism ecologic nu cred ca va fi o masina foarte ieftina dar nici atat de scumpa ca una care are in spate puterea unui brand.

Ideea nu e rea, si desi nu sunt fan Trabi, cred ca as fi printre primii din Romania care ar investi in asa ceva. Dar din pacate va trebui sa mai astept ceva timp pentru ca relansarea este planificata abia in anul 2012.

4 comentarii la „Trabant vrea sa renasca din propria-i cenusa si sa intre in lumea buna”

  1. nu, in 2012 Trabantul va fi atat de dezvoltat incat Honda va cumpara brandul traband si va incepe sa produca trahonde!

    • Nu este exclus ca Trabantul Ecologic sa aiba un atat de mare succes incat marii producatori sa se bata ca sa-l cumpere…

Comentariile sunt închise.