Ulciorul nu merge de multe ori la apa

Stateam azi la Orange Shop sa-mi platesc factura la telefonul mobil si o batranica era suparata ca ii venise prea mult de plata si nu intelegea ce s-a intamplat.

Cei de acolo au fost destul de amabili, au facut verificari si au descoperit ca cineva folosise abonamentul bunicutei pentru a-si reincarca propria cartela pre-pay.
Acum prinde hotul, scoate-i ochii si fa-l bun de plata… doar ca pana la urma s-au prins oamenii de la Orange Shop ca pentru a face acest lucru era nevoie de cineva din anturajul batranei, chiar foarte apropiat, au luat la puricat agenda telefonica.

Ghici surpriza !!! Fusese incarcata o cartela a carui utilizator era trecut in agenda drept Razvan (era alt nume dar prefer sa-i spun asa), acesta fiind nimeni altul decat nepotul bunicutei. Luna de luna avea grija sa-si faca plinul la cartela pe spinarea bunicii…

Doar ca astazi ulciorul s-a spart… vechea parola de acces care nu era alta decat seria buletinului a fost schimbata. Nu ma intrebati cu ce ca intre timp mi-am platit facturile si am plecat…

Un comentariu la „Ulciorul nu merge de multe ori la apa”

  1. Ha ha, ce tare! Pe vremea mea o batranica avea nevoie sa o ajuti sa treaca strada; azi, tre sa ajuti cu „techmologia” :))

Comentariile sunt închise.