Un an de dat cu parerea prin blogosfera

Astazi 18 februarie 2010 se implineste un an de cand mi-am bagat nasul in blogosfera.

Daca am pastrat calea despre care scriam in primul articol De astazi intru in Liga Bloggerilor Anonimi sau m-am abatut de la ea o poate spune fiecare cititor al acestui blog indiferent ca a fost alaturi de mine chiar de la bun inceput sau m-a descoperit mai tarziu. Dar daca e sa-mi spun parerea strict subiectiva vis-a-vis de cele spuse in acel prim articol cred ca n-am calcat prea departe de traseul proiectat in blogosfera.

Cum ma simt dupa un an ?! Nu stiu ce sa spun ?! Blogul nu m-a schimbat in nici un fel si nici nu pot afirma ca m-a ajutat in promovarea brandului personal (?!), insa uneori m-a ajutat sa-mi exprim anumite frustrari care spuse in alt loc ar fi fost cenzurate sau ar fi deranjat intr-un fel sau altul spiritul turmei.

In rest toate bune si frumoase… am reusit sa scriu in medie un articol pe zi asa cum mi-am propus in articolul Experiment blogosferic, ramasag cu mine insumi (acesta este articolul cu numarul 409).

Am reusit sa ating o medie de 500 de vizitatori zilnici pe blog, dar acum dupa ce blogul e in regim de avarie numarul vizitatorilor au scazut pana la o medie de 300 de vizitatori pe zi, ceea ce nu e rau deloc tinand cont ca scriu atunci cand timpul mi-o permite.

N-am uitat de concursul de fidelitate, doar ca vestile sunt bune pentru unii si proaste pentru altii: primul castigator desemnat n-a vrut sa fie pacalit, adica din prea multa neincredere a dat cu piciorul la premiul de 50 de lei asa ca premiul se reporteaza si valoarea premiului ajunge la 100 de lei. Sper ca in jurul datei de 8-10 martie castigatorul sa nu fie la fel de inspirat…

Sa ne-auzim cu bine !

Un comentariu la „Un an de dat cu parerea prin blogosfera”

  1. La prima aniversare, va doresc succes in blogosfera incat sa va pot accesa macar pana la primul deceniu!
     V-as ruga sa fiti mai explicit : in ce fel castigatorul nu a vrut sa fie pacalit si a dat cu piciorul premiului?
    Nu am retinut daca numele acestuia va fi anuntat prin mail sau va fi afisat pe blog.

Comentariile sunt închise.