Validare incompleta (unable to complete genuine Windows validation)

Deschid astazi calculatorul (desktop) si surpriza surprizelor: Windows Genuine ma anunta politicos ca licenta Windows XP de pe calculator nu a putut fi validata, aceasta in conditiile in care am instalat pe calculator Windows XP cu licenta OEM

Noroc ca e o optiune de help de unde am putut afla ca ceasul calculatorului meu a luat-o pe aratura:

Procesul de validare Windows nu a putut fi finalizat, deoarece e posibil ca data şi ora sistemului computerului să nu fie setate corect.

Data şi ora computerului dvs. trebuie setate corect pentru finalizarea procesului de validare. Verificaţi acum setarea datei computerului sau deplasaţi-vă la site-ul de diagnosticare Microsoft Genuine Advantage Diagnostic, unde veţi fi ghidaţi în cadrul procesului de corectare a setărilor şi de executare din nou a validării.

Ciudat e faptul ca ceasul functioneaza corect, doar la capitolul calendar calculatorul meu a ramas in urma cu exact o saptamana. O fi de la gripa porcina 🙂 sau s-a terminat bateria de la CMOS ?!

Dupa actualizarea calendarului Microsoft a tinut sa-mi multumeasca ca folosesc software autentic:

Mulţumim pentru finalizarea procesului de validare şi pentru utilizarea software-ului Microsoft autentic

Utilizând software Microsoft autentic, puteţi fi sigur că aveţi acces la cele mai recente caracteristici, securitate şi asistenţă, care vă vor ajuta să creşteţi productivitatea şi să îmbunătăţiţi capacităţile computerului dvs.

Veţi avea de asemenea acces la inovaţii şi oferte noi disponibile numai clienţilor ce utilizează software Microsoft autentic.

Asa mai vii de acasa !!!

Un comentariu la „Validare incompleta (unable to complete genuine Windows validation)”

  1. Ma si miram sa faca una ca asta. Am avut eu o problema de genul cand am instalat odata de mult Panda Antivirus si dadeam in urma mult ceasul computerului. Asta pana ne-am desteptat un pic. 🙂

Comentariile sunt închise.