Visinata – bautura de sezon a romanului

Stiti cu totii, indiferent ca sunteti sau nu consumatori, ca visinata este o bautura de sezon destul de apreciata pe plaiurile mioritice.

Reteta este una cat se poate de simpla: se ia un kilogram de visine foarte bine coapte, 400 – 500 grame de zahar si alcool dublu rafinat cat sa acopere visinele si zaharul puse, in straturi alternative, in sticle cu gatul larg.

Aceasta ar fi reteta pe scurt dar daca doriti mai multe detalii va recomand site-ul de Retete Culinare care inregistreaza zilele acestea un numar record de vizitatori dupa cautarea reteta visinata (sau combinatii), o medie de 400 – 500 de vizitatori par interesati zilnic de acest subiect.

PS: In functie de ingredientele folosite mai avem de a face cu afinata, zmeurata, s.a.m.d.

6 comentarii la „Visinata – bautura de sezon a romanului”

  1. Hmmm… se pare ca  mancarea este in topul preferintelor romanilor. Eu am scris doar doua posturi, de-a lungul timpului, despre mancare, posturi care inca imi aduc zilnic vizitatori 🙂

  2. Nu este o bautura neaparat de sezon. La noi in familie se bea o visinata mica, iarna inainte de pomana porcului. Stiu ca multi prefera tuica fiarta atunci, dar la noi se bea o visinata.

Comentariile sunt închise.