Voi sunteti nebuni ?! Eu DA…

Cam asa ar spune Traian Basescu dupa ce PDL a propus ca premier tot pe Emil Boc dupa motiunea de cenzura. Mi s-a parut o atitudine de bun simt din partea lui Traian Basescu, o atitudine pe care ar fi avut-o orice roman cred, caci e la mintea cocosului ca atat timp cat un guvern a fost suspendat prin motiune de cenzura nu poti propune ca premier o persoana care nu se va bucura de sustinerea majoritatii parlamentare.

Nu ma asteptam ca presedintele sa accepte prea usor propunerea de premier in persoana lui Klaus Johannis, ma asteptam sa fie tergiversari, negocieri si gasita o cale de mijloc. Doar ca Basescu pare ca a fost lovit de un moment de lipsa de luciditate si propune ca premier o persoana (Lucian Croitoru) care era clar din capul locului ca nu va avea sustinere parlamentara. De aceea am intitulat articolul de fata Voi sunteti nebuni ?! Eu DA… pentru ca gestul lui Basescu mi se pare curata nebunie.

Se pare ca Basescu doreste cu tot dinadinsul sa se joace cu nervii partidelor politice care de la demisia unui simplu ministru de interne, au facut din tantar armasar, si-au depus demisiile in masa si au pus umarul la rasturnarea guvernului. E adevarat ca PSD-ul s-a comportat copilareste dar personal cred ca nu e momentul sa primeasca o lectie de buna purtare din partea presedintelui.

Singura certitudine din zilele aceastea este… INCERTITUDINEA !!!

10 comentarii la „Voi sunteti nebuni ?! Eu DA…”

    • Nu cred ca se va ajunge la alegeri anticipate… dar daca se va ajunge inseamna ca nu suntem integrati in UE ci undeva prin Siberia…

  1. Din pacate ambitiile astea ne costa.  Cred ca in cazul lui Basescu a fost strict vorba de orgoliu cand a refuzat propunerea partidelor; in mod normal nu avea niciun motiv sa nu accepte; exceptand bineinteles alte interese ascunse.

    • Uite din cauza amabilitatii eu intai spun NU si dupa aia daca e cazul te caut eu sa-ti spun ca se rezolva :)… la mine NU functioneaza ca un buffer 🙂

Comentariile sunt închise.