Vorba dulce mult aduce

Incet dar sigur concurenta pe piata telefoniei isi spune cuvantul in favoarea consumatorului.

Sute sau chiar mii de minute per abonat sunt aruncate saptamanal pe piata prin intermediul diverselor oferte de catre operatorii de telefonie mobila. Piata este supra-saturata si astfel suntem ademeniti sa vorbim non-stop la telefon, nu conteaza ce, nu conteaza cu cine… si aceasta in conditiile in care Vodafone si Orange raporteaza cate 10 milioane de utilizatori, Cosmote vreo 6 milioane, iar Zapp cred ca are si el macar vreun milion de utilizatori. Altfel spus fiecare roman, cel putin la nivel teoretic are mobilul in buzunar, iar altii au si cate 2-3 abonamente de telefonie pentru a avea acoperire completa.

Intr-o astfel de invalmaseala in care operatorii de telefonie se calca pe picioare, reducerea tarifelor la convorbiri si minutele gratuite sunt singurele solutii care daca nu aduc clienti noi macar ii fidelizeaza pe cei existenti.

Romtelecom, care dupa vorba din targ a pierdut in ultimii ani mai bine de jumatate de milion de clienti, a lansat un abonament care mie personal mi se pare suficient de avantajos. La 12,85 euro/luna (TVA inclus) ai inclus 60 de minute disponibile in orice retea si tariful dupa consumarea acestor minute este de 4,76 eurocenti/minut (TVA inclus) pentru apeluri nationale, apeluri catre retelele fixe din Uniunea Europeana sau retelele fixe si mobile din SUA.
In plus intre orele 18:00 – 8:00 vorbesti gratuit in orice retea fixa din Romania. Uitam, abonamentul acesta se numeste Voce Relaxat si pare sa concureze cu ceea ce ofera DIGI & RDS in materie de telefonie unde costurile apelurilor catre retelele mobile sunt de 8 eurocenti + TVA (iar domnii se laudau ca e cel mai ieftin tarif).

In concluzie, pentru ca nu m-am apucat sa aberez de pomana, va urez: vorbiti mult si bine.

PS: Acest articol nu este un advertorial, pur si simplu mi-a placut ideea Romtelecom si atat.

2 comentarii la „Vorba dulce mult aduce”

  1. E criza si ei erau in pierdere de clienti (pierdere mare).Trebuiau sa faca ceva. Am primit si eu oferta lor. Suna bine.Cred ca au studiat o perioada piata.

Comentariile sunt închise.