Vrabia malai viseaza si Boc masini electrice pe autostrazile lipsa ale Romaniei

Vrabia malai viseaza, calicul praznic, cainele oase si… stimabilul nostru prim-ministru Boc viseaza frumos la masini electrice plus infrastructura necesara acestora desi nu suntem in stare sa construim o retea de autostrazi cum au altii. Curentul ecologist se pare ca a devenit o moda si a prins in mrejele sale chiar si guvernul unei tari balcanice care n-a evoluat in ceea ce priveste esenta lucrurilor, aflandu-se in aceasta privinta cu zeci de ani in urma Europei.

Poate ca exagerez putin spunand aceasta dar ideea ramane valabila, am preluat en-gross doar forme fara fond indiferent ca aveam sau nu nevoie de ele sperand ca asa vom intra in randul lumii civilizate. Asa facem si acum cu toate ca sunt probleme de rezolvat mult mai arzatoare in tarisoara aceasta, dar asa-i la noi: tara arde si baba (Boc) se piaptana.

Daca e sa privim lucrurile obiectiv romanii nu sunt pregatiti din punct de vedere financiar sa adopte eco-automobilul, decat doar in situatia in care vine Boc cu un program gen Prima Masina Electrica similar cu programul Prima Casa in care statul sa subventioneze 99% din pretul unei masini electrice. Iar daca va avea un succes la fel de rasunator ca Prima Casa… cuvintele sunt de prisos…

In spiritul visului de marire a lui Boc, ca si-asa sufera saracul de un complex de inferioritate in ceea ce priveste Inaltimea Sa, eu as propune sa brevetam hainele care ne ajuta sa levitam (daca se poate cu viteza luminii) si care folosesc pentru deplasare energia solara, iar in situatii de maxima urgenta prostia din capul celor care le imbraca.

Si nu trebuie uitat, ca tot e la moda, un program numit Primul Costum prin care fiecare roman sa primeasca din partea statului un astfel de mijloc universal de deplasare prin spatiu si… timp… optional sau mai bine obligatoriu ca sa scapam de griji, in bagajul genetic al fiacarui copil se va implementa o gena suplimentara care va face posibil ca la nastere copilul sa aiba deja pe el costumul universal de levitatie Boc ceva evolua o data cu dezvoltarea copilului si care, indiferent de numarul de kilometri parcursi sa aiba tot timpul uzura zero.

Ar mai fi multe de spus dar nu vreau sa ajung un Boc II si nici nu vreau sa-i fac concurenta la olimpiada de imaginatie bolnavicioasa.
Iubiti-va mult si aveti grija ce pasarica va scapa pe gura…