Vrei sa castigi ultima solda de jurat BlogWars?

Ca invins al finalei Blogwars am onoarea sa aleg juratul care va castiga ultima solda de 100 de dolari.

Desemnarea acestui castigator trebuie sa o fac doar din randul celor care NU m-au ales pe mine castigator al BlogWars ci pe celalalt blogger ajuns in finala. Si credeti-ma ca imi este foarte greu sa o fac desi am citit toate articolele care m-au sabotat.

Sunt 10 jurati care l-au ales pe Serban castigator al BlogWars si 9 care m-au ales pe mine.

Daca l-ati ales pe Serban lasati aici un comentariu pana la orele 12:00 – comentariile nu vor fi vizibile ci vor fi moderate. Imediat dupa orele 12:00 voi aproba comentariile si juratul castigator va fi radical din numarul juratilor care comenteaza aici si care desigur l-au votat pe Serban.

E foarte simplu! Cum intre 1 si 10 nu avem decat 3 patrate perfecte (1, 4 si 9) nu exista decat 3 posibilitati: castiga comentatorul cu numarul 1, cu numarul 2 sau cel cu numarul 3. Daca numarul de comentarii nu este un patrat perfect rotunjim spre 1, spre 4 sau spre 9 in functie de numarul de comentarii.

Daca nici unul dintre juratii care l-au desemnat pe Serban castigator al BlogWars nu comenteaza voi pastra eu voucherul de 100 USD.

Update: Gata, timpul s-a scurs si domnul profesor Radical a decis juratul castigator al unei solde de 100 USD in persoana comentatorului cu numarul 2. De ce 2 si nu 1? Pentru a obtine un patrat perfect din care sa extragem radicalul e nevoie de adaugat 1 la numarul total de comentarii, mult mai putin decat daca ar fi trebuit sa scadem 2 pentru a ajunge la 1, alt patrat perfect. Matematic asa se face o rotunjire corecta!

Felicitari Raluca!

13 comentarii la „Vrei sa castigi ultima solda de jurat BlogWars?”

 1. Ok, sunt unul din cei ce l-au ales pe Șerban…
  Cu toate astea, nu trebuie fii supărat, pentru că ai pierdut la o diferență de 1 vot. În plus, un câștigător trebuia ales. Nu puteați merge amândoi pe podium.

  • Imi pare rau ca ai fost prima comentatoare 🙁 daca erai si singura, castigai din oficiu… o sa incerc sa scriu cu diacritice pana vine Iepurasul 🙂

 2. comentez eu! nu stiu ce, dar comentez doar ca sa fie! 😛
  Felicitari Dumitru ca ai ajuns pana aici.
  L-am ales pe Serban exact pentru motivele pe care le-am scris si in articol. Nimic mai mult sau mai putin.
  Succes in continuare.

  • Felicitari! Nu stiu daca de-a lungul derularii competitiei ai mai castigat un voucher dar eu o sa fiu un mic Mos BlogWars pentru tine!

 3. :)) Sunt dintre cei care te-au sabotat… Cu toate acestea, ti-am apreciat munca si asa cum am mai spus si pe blogul meu, ai avut niste articole foarte frumoase.
  Dar ai voie sa pastrezi tu voucherul de 100 de dolari??:)

  • Pai cam asa stau lucrurile: toata viata noastra ne propunem obiective de atins si luptam pentru atingerea lor, iar cand obtinem ceea ce ne-am dorit nu stim sa ne bucuram de ceea ce-am obtinut.

Comentariile sunt închise.