Windows 7 a sosit oficial si in Romania

De astazi, 22 octombrie 2009, Windows 7 a fost lansat pe piata si poate fi achizitionat de la eMag, MarketOnline si probabil mai sunt si altii dar deocamdata pe acestia i-am identificat pana acum.

Windows 7 isi propune sa spele pacatele Windows Vista si sa inlocuiasca vechiul Windows XP, dar spre deosebire de volumul imens de publicitate de care a beneficiat lansarea Windows Vista, lansarea Windows 7 mi se pare destul de palida din punctul de vedere a volumului de publicitate.

Se prea poate ca promovarea sa fie limitata datorita faptului ca sistemul de operare Windows 7 este destul de cunoscut datorita deschiderii adoptate de catre Microsoft in ceea ce priveste beta-testerii si e posibil ca plecand de aici promovarea sa se faca mai mult prin buzz-marketing decat prin intermediul canalelor clasice.

Deocamdata Windows 7 e lansat in Romania doar in limba engleza urmand ca la inceputul lunii viitoare sa apara si versiunea de Windows 7 in limba romana pentru cei care prefera un sistem de operare in limba materna.

Eu folosesc de cateva luni Windows 7, versiunea de test si astept sa vad cum pot face trecerea la versiunea cu licenta dar sper sa nu fiu nevoit sa reinstalez din nou sistemul de operare.

8 comentarii la „Windows 7 a sosit oficial si in Romania”

  1. Windows 7 … nu ştiu ce să zic. Cel puţin până acum nu am avut pe ce să-l testez. Poate câştig laptopul de la concursul de Crăciun. Atunci da 😀

    • Il poti testa pe ce vrei tu, vei ramane surprins de cate de putine resurse consuma, cat de repede se instaleaza, cat de repede boot-eaza si ceea ce mi-a placut cel mai mult e faptul ca n-a fost nevoie sa caut nici un driver…

  2. Am scris si eu ceva de lansarea asta si sincer o astept cu entuziasm pentru ca din ce am vazut windows 7 are foarte multe chestii misto. Inca am dubii daca merita sa il instalez pentru ca nu stiu daca este compatibil cu toate „prostiile” pe care le folosesc eu si daca are drivere pentru ce am eu dar luna viitoare cred ca il voi instala.

    • Eu am avut o experienta placuta, chiar foarte placuta, si n-am avut probleme cu nici unul din progremale folosite… oricum tot ce a mers sub Vista va merge sigur si sub Windows 7…

  3. Sa nu uitam ca Windows 7 a beneficiat de un „word of mouth” excelent. Si consider asta drept cea mai buna metoda de publicitate. 😉 Chiar comentariul anterior aduce niste argumente chiar demne de luat in seama pt cineva care cauta un OS bun.

    • Acelasi lucru spuneam si eu prin buzz-marketing… si probabil stii ca eu sunt indragostit de forma aceasta de publicitate WOM 🙂

Comentariile sunt închise.