Windows 7 cu reducere 90%, o idee pentru reduceri colective

De cand au aparut site-urile de reduceri/cumparaturi colective le-am tot luat pe toate la rand cu speranta ca poate-poate voi pune mana pe un chilipir.

Din pacate insa nimic dar absolut nimic din oferta reducerilor colective nu m-a satisfacut si rand pe rand m-am dezabonat de la newsletter-ul acestora. Ca dupa ce am dat dezabonare/unsubscribe n-am fost bagat in seama de unii, ba mai mult m-am trezit ca primesc oferte si de la cei la care nu m-am inscris, sau ca unii profita de naivitatea utilizatorilor si trimit oferta cu adresele de e-mail la vedere, e cu totul alta poveste.

Nu mai mai mira nici faptul ca pe asa zisele site-uri de reduceri colective gasesti oferte cu 0% reducere, sau ca in aparenta un laptop costa 20 de lei cand de fapt atat este pretul unui voucher de 150/250 lei care se scade din pretul unui anumit model de laptop.

Cert este ca site-urile de cumparaturi colective din Romania desi se dezvolta intr-un ritm ametitor nu sunt un panaceu pentru dezvoltarea comertului electronic romanesc.

Si-acum revin la ceea ce-am scris in titlul articolului: Windows 7 cu reducere 90% – pirateria e in floare indiferent cat de multe calculatoare si laptopuri s-ar vinde  cu Windows 7 preinstalat (si oricum in astfel de cazuri cred ca pretul este subventionat). De ce nu merg site-urile de reduceri colective la Microsoft cu o astfel de propunere?

Eu sunt ferm convins ca o astfel de campanie de legalizare software ar impusca 2 iepuri dintr-o lovitura: se obtine un capital de imagine imens si se vand cel putin 10.000 de licente Windows 7 daca nu chiar mai mult (depinde si de durata ofertei).

Spuneti-mi ca sunt nebun si aceasta nu-i o idee ce merita luata in seama si pusa in practica?!

7 comentarii la „Windows 7 cu reducere 90%, o idee pentru reduceri colective”

  1. Pentru că pe Microsoft nu o doare undeva de tine ca user individual, ca de altfel de alte sute și sute ca mine sau ca tine, dacă are sau nu licență. Ei au licențe în școlile, liceele, universitățile, secțiile de poliție, spitalele, administrațiile și instituțiile din toată lumea, deci într-un cuvânt sunt BAZAȚI. Tu și cu mine? Mnezo cu mila…

    • Nu cred ca e ADEVARAT ce spui, cred ca le pasa si se implica in educarea consumatorului doar ca fiecare natie are metehnele sale…

  2. Bine ar fi, dar nu cred ca se va intampla vreodata chestia cu Windows 7.
    In alta ordine de idei, m-am saturat sa tot vad „reduceri” la epilari inghinale sau impachetari cu ciocolata.

Comentariile sunt închise.